Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KOliko vas je takih ki uporabljate kozmet... 7.9.2007 12:11:56
|
|
|
|
iva01
|
jaz uporabljam šminke, senčila Giordiani (oriflame) in sem z njimi ful zadovoljna, imam pa tud nekaj lakov za nohte in se mi tud zdijo OK
|
|
|
|
RE: KOliko vas je takih ki uporabljate kozmet... 7.9.2007 12:13:07
|
|
|
|
manca*
|
Cao! Jaz jo uporabljam ze od poroba dalje in sem ful zadovoljna. predvsem s kremami proti celulitu, s katero sem v enem mesecu res zgubila 4cm obsega stegen. prav tako so mi izginile strije s trebuha. drugače pa tudi kreme za obraz in ličila so ful vredu. lep pozdrav, manca
|
|
|
|
RE: KOliko vas je takih ki uporabljate kozmet... 7.9.2007 12:37:58
|
|
|
|
KBM
|
Hello! Jaz tudi veliko izdelkov od kozmetike Oriflame uporabljam
|
|
RE: KOliko vas je takih ki uporabljate kozmet... 7.9.2007 12:38:24
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: KBM Hello! Jaz tudi veliko izdelkov od kozmetike Oriflame uporabljam Enako...
|
|
|
|
RE: KOliko vas je takih ki uporabljate kozmet... 7.9.2007 12:44:16
|
|
|
|
MAJDA22
|
Se podpišem!!
|
|
|
|
RE: KOliko vas je takih ki uporabljate kozmet... 7.9.2007 13:03:18
|
|
|
|
purple
|
Tudi jaz že kakšne tri leta uporabljam kozmetiko oriflame, pa sem ful zadovoljna.
|
|
RE: KOliko vas je takih ki uporabljate kozmet... 7.9.2007 13:07:41
|
|
|
|
arielca
|
Uporabljam: - intimno milo - balzam za ustnice z medom - kakšen lip gloss - kremo za roke (ta mi je daleč najboljša ) - Giordani senčke, maskaro, kroglice za lička Pa časih kakšno malenkost naročim kar tako. Sm pa zadovoljna.
|
|
RE: KOliko vas je takih ki uporabljate kozmet... 7.9.2007 13:10:34
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Tudi jaz imam nekaj kozmetike od njih, le z njihovimi laki za nohte nisem zadovoljna, pa sem jih kar precej probala. Se takoj začnejo luščit, ponavadi že drugi dan, ostalo pa je vse ok.
|
|
RE: KOliko vas je takih ki uporabljate kozmet... 7.9.2007 13:26:49
|
|
|
|
Zamima
|
tudi jaz , prej sem sicer bolj uporabljala, največ gele za tuširanje, lake za nohte, zdaj sicer manj, ampak sem pa kar zadovolna.
|
|
RE: KOliko vas je takih ki uporabljate kozmet... 7.9.2007 16:00:52
|
|
|
|
Ronči
|
intimno milo, parfume in dezodorante. Šamponi in mila so mi predragi, kreme za roke mi niso fajn, ....
|
|
RE: KOliko vas je takih ki uporabljate kozmet... 7.9.2007 18:40:09
|
|
|
|
blue sky
|
Jaz uporabljam od Oriflame-a samo Giordani kroglice - puder.
|
|
|
| Stran: [1] |
nuhalna svetlinače bi imele samo ta dva G na izbiro, kam bi se odločile da bi šle na pregled za nuhalno svetlino?dr. Strah Darja (
51%)
dr. Pušenjak Stanko (
49%)
Število vseh glasov: 263Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!