vili1205
|
joooooooj, to bi tudi jaz rada vedela... Nam ne gre čist nič narediti poleg njiju Še midva sva velikokrat lačna poleg njiju, ker se ne moreva niti najest, kaj šele skuhat Nikoli nismo imeli stajic ali hojic, tako da sta zelo navajeni na svobodo, dopolnili sta 11 mesecev, pležeta s tako hitrostjo, da laufam za njima in ko eno prinesem nazaj, je druga že spet tam, kjer ne bi smela biti Vstajata, hodita ob opori, se spuščata za nekaj korakov, sem zraven, pa komaj obe lovim, da se mi čist ne potolčeta, kaj šele, da bi lahko kaj nardila zraven njiju... Ne sedita pri miru niti minute Tudi pri nas so od začetka laufali stolčki, da sta bili zraven mene v kuhinji, zdaj jima je pa že tečno, skoz rabita neko animacijo in Zala se je že tudi tako dvignila iz stolčka, da sem jo še zadnji moment prestregla, preden bi zgrmela na tla. Ne vem, a ju naj dam v postelje in ju pač pustim, tudi če se upirata?! Tega ne upam nardit, ker smo imeli velike težave z uspavanjem. Smo se 8 mesecev ujčkali na rokah, sva ju tega komaj odvadila, da zdaj zaspita v postelji, čeprav sem najmanj eno uro pri njiju, ampak nočem, da bi se jima postelja zamerila, ker bomo potem pa imeli še en problem...
|