|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KOSTANJ
18.10.2004 17:31:30   
Pupica
:)
Naša družinica se je pa včeraj napokala v avto in smo šli nabirat kostanj:)-
Spredi midva, zadaj Tia v lupinci poleg nje košara, čisto zadaj pa naša :kuza: z vozičkom.9nebesa
Bil je kar lep dan, čeprav je zjutri deževalo, tako da je bilo res za izkoristit.
No dragi in :kuza: sta švignila po gozdu v lov na kostanje, midve z :miska::duda: pa po gozdni potki.Pobirali sva le ob potki ležeče kostanjčke.
Ko smo se dobili pri avtu, sem ugotovila, da sem ga jaz nabrala skoraj več kot dragi ki se je po gozdu trudil napolnit košaro:)-:)-
In baje smo bili zeloooo pozni:zmeden: (pa še slana ni padla???)
Pa vi? Ste že nabirali kaj tele majhne :hudicek: (ene dve ježevki ste me prof fajn piknili;))?
LP
:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KOSTANJ
18.10.2004 17:34:11   
Anonimen
Že prejšn vikend:)
lp,:fis:

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   KOSTANJ
18.10.2004 17:44:14   
Pupica
ja sej bi šli mi tut prejšnjega, pa mava vsak vikend kake obiske:)
Ste ga kaj več našli ribica?Včeraj je bilo namreč že kar precej pobrano:(

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   KOSTANJ
18.10.2004 17:45:16   
Katja & Kiara
Joj, jaz upam da jih bo se kaj ostalo!!! Pred cetrtkom ne bo slo :grrr::grrr::grrr:
Kam se pa splaca it?

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   KOSTANJ
18.10.2004 17:54:03   
Anonimen
Uh, mi smo bli na dolensjkem, pa ga je blo še fuuuull:)

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   KOSTANJ
18.10.2004 19:12:19   
ninca
hja...:zmeden:...jaz&sestra&mami smo ble včeraj popoldan (takoj, ko je nehal padati dež) nad Begunjami, pa ga je zeloooooo malo pa še nezrel je in majhen...:((:((:((...slabo, slabo...pa smo ga tudi že malo spekli včeraj ampak sploh ni ničkaj sladek:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   KOSTANJ
18.10.2004 19:14:11   
ZARA
ja a zdej ste ga pa pojedl...matr...A namo imel kostanj party??? :grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   KOSTANJ
18.10.2004 19:47:45   
Anonimen
:)-:bravo:Pravkar spekli pojedli kuhinja zakajena da lahko pršut posušim:)-:)-ampak njamnjam:)-:)-:)-

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   KOSTANJ
18.10.2004 19:51:00   
kimi
jaz jih kar v mestu pečene kupim. Sem bolj na komot;)

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   KOSTANJ
18.10.2004 21:10:43   
Sarina
:) Mi smo nabirali prejšnji teden, ker se mi ga je fulll luštalo - pečenega (mnjam):). Potem pa naslednji dan odkrijem klopa na moji roki :(- pa smo ga izruvali, ampak glava je pa še vedno notri :(. Upam, da ne bo reakcije!!! Hvalabogu, da sva šla sama z možem - sva mislila s sabo vzet tamalo, pa je k sreči ostala pri babici. Tako da se malo popazite klopov, vam svetujem (ne strašim :)- tu pri nas na Štajerskem še kar napadajo! Pa lep pozdrav vsem.:rozica::rozica:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   KOSTANJ
18.10.2004 22:52:33   
Anonimen
SARINA TAKOJ K DOKTORJU NE SE HECAT!!!!!!!!!:duda::duda::duda::zaspan::zaspan::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   KOSTANJ
19.10.2004 7:41:28   
Donja
Sarina, če boš šla k zdravniku, te še bodo nadrli. Še otroka pošljejo domov, če glava ostane not. Ponavadi telo samo izloči tujka. Je meni prejšnji teden tudi glava not ostala, samo sem ga imela pod kolenom (na zadnji strani), tako da nisem nič mogla nardit. Pa je moj razkužil iglo in pinceto in je to glavo tako dolgo majal sem in tja, da jo je dobil ven. Pa ni nič bolelo. Se pa je fajn namazat, preden greš v gozd. Mojega malega namažemo z autanom po koži in po obleki, pa ko pridemo domov takoj cote dol in v pralni stroj.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   KOSTANJ
19.10.2004 9:49:07   
Anonimen
Donja a tako je pri vas? če prideš s klopom te naderejo..saj niso normalni!!:grrr::grrr:Ko pa je tako nevarno,ker so klopi okuženi.Veste kaj v lekarnah prodajajo posebno pinceto za odsranjevanje klopov ful praktična samo vrat mu zaviješ:)-pa je zunaj cel.....Imejte jo doma vedno ne bo vam žal.:)-:)-

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   KOSTANJ
19.10.2004 11:53:54   
Donja
Če ti glava ostane noter, te kar odslovijo. Sem že parkrat to doživela, hvala bogu ne na svoji koži, pa v različnih ambulantah. Pred mnogimi leti sem imela klopa in sem ga zelo hitro celega odstranila, ampak sem pol dobila tisti značilen flek. Tako da če je okužen, po moje, sploh ne rabi bit dolgo prisesan, pa te okuži. Baje je vsak peti okužen. Boreliozo pa danes lahko dobiš tudi preko mušic in komarjev.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   KOSTANJ
19.10.2004 13:22:26   
Pupica
ja na klope pa nismo nč pomislni:(
Bom šla pa prašat v lekarno za to pinceto, ker naša :kuza: ima velik klopov, kljub ampuli, pa da ne bi bilo kej z:duda: narobe.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   KOSTANJ
19.10.2004 15:38:24   
Sarina
Ja, tudi pri nas te s klopom pri zdravniku kar odslovijo :(. Če je klop okužen, te itak hitro okuži, tako kot pravi donja, ne glede na to, če ostane glava not al ne :). Meni je že večkrat ostala, pa ni bilo pol nič - hvala bogu, upam da bo tudi zdaj tako :). Za boreliozo je reakcija v enem tednu, za klopni meningitis pa ne vem kako je - mislim da kasneje in da je hujše.
Ja, bom tudi jaz očitno morala po pravo pinceto.
LP vsem, Klavdija :rozica::rozica:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Pri katerem letu nameracvate imeti zadnjega otroka?
lenika

do 25. leta (3%)

do 30. leta (21%)

do 35. leta (46%)

do 40. leta (15%)

dokler bom lahko (7%)

ne razmišljam o tem (8%)

Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!