Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KONTRACEPCIJSKE TABLETKE 31.8.2009 15:30:10
|
|
|
|
mojcapr
|
Jaz sem prej imela obliž Evro in se nisem nič zredila, sedaj pa imam Femoden in sem šla gor cca 1-2 kile in to v trebuh, kot bi bila noseča .
|
|
Tabletke YARINA 4.9.2009 20:50:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene.Lepo bi prosila za odgovor ali katera pozna kontracepcijske tabletke yarina in ali je res kaj narobe ker sem brala da je pač nekaj punc ki so jih uporabljale umrle.To je sicer bilo če se ne motim lani na Hrvaškem.Zato me zanima ali so te tabletke pri nas varne in ali jih katera uporablja.Upam da ne kompliciram preveč.Hvala za kakršen koli odgovor.
|
|
|
|
RE: Tabletke YARINA 5.9.2009 8:45:44
|
|
|
|
Felicita
|
uporabi iskalnik, o tem je blo res že mnogo debat, med drugim tale: http://www.ringaraja.net/forum/m_2264358/mpage_2/tm.htm
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Tabletke YARINA 7.9.2009 8:55:00
|
|
|
|
Anonimen
|
FELICITA-mi prosim poveš po katerih KT so ti kilogrami leteli dol kot si napisala 28.11.2008,na nekem forumu o KT tabletkah so to bile KT LOGESTA ali katere druge prosim če bi mi povedala katere HVALA
|
|
|
|
RE: Tabletke YARINA 7.9.2009 12:34:45
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: pijči FELICITA-mi prosim poveš po katerih KT so ti kilogrami leteli dol kot si napisala 28.11.2008,na nekem forumu o KT tabletkah so to bile KT LOGESTA ali katere druge prosim če bi mi povedala katere HVALA Jaz imam logest, nisem se ne zredila, ne shujšala, imam pa velik apetit za vso svinjarijo
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 7.9.2009 12:35:00 >
|
|
|
|
RE: Tabletke YARINA 7.9.2009 17:11:45
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: pijči FELICITA-mi prosim poveš po katerih KT so ti kilogrami leteli dol kot si napisala 28.11.2008,na nekem forumu o KT tabletkah so to bile KT LOGESTA ali katere druge prosim če bi mi povedala katere HVALA ne, po logest sm se zredila... oz ne vem če sem se, no, pač jemala sem jih leto in pol pa je šlo cca 7kg gor - lahko pač da bi se tut brez česarkoli zdej po yasminelle je šlo v prvih par mescih kr neki kg dol (ene 5) - ampak je blo res kot bi se topil, zdej se je pa normaliziral oz. se spet redim (ampak ob količini hrane ki jo pojem in ritmu ki ga imam bi se 100% redila tut brez njih).
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Tabletke YARINA 7.9.2009 18:41:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za odgovor.Vprašala bi te samo še ali še vedno imaš yasminelle in ali je to isto kot yarina.Hvala in lep pozdrav.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?