Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KONIZACIJA IN ZANOSITEV? 6.11.2007 20:27:21
|
|
|
|
zarjica
|
Konizacijo sem imela pred 3. leti. Pred operacijo nisem smela zanositi, po operaciji pa so mi svetovali 1 leto da ne zanosim. No, tako je bilo pri meni in verjetno ni pri vsaki enako. Otrok še nimam, imela sem en ss, zdaj pa sem spet noseča.
|
|
|
|
RE: KONIZACIJA IN ZANOSITEV? 6.11.2007 21:02:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Po konizaciji priporočajo najmanj pol leta, da počakaš z . Najmanj!!!
|
|
|
|
RE: KONIZACIJA IN ZANOSITEV? 6.11.2007 21:13:26
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem imela konizacijo, pa mi nič niso rekli, kdaj smem ali ne smem zanosit. Samo 4 tedne po konizaciji samo ležat in nič . Hudo Verjamem, da boš z mislijo na raje še počakala. Jaz sem - da so 1 leto po posegu bili izvidi O.K. In sama konizacija ni nič vplivala na zanositev. Med pa sem bila bolj po drobnogledom ginekologa, saj imaš po posegu krajši maternični vrat, kar lahko privede do predčasnega poroda. Pred posegom pa sem imela že 2 poroda. Anonimna - ti samo vprašaj, če te še kaj zanima.
|
|
RE: KONIZACIJA IN ZANOSITEV? 6.11.2007 22:37:20
|
|
|
|
Argojuhica
|
Konizacijo sem tudi jaz imela in mi je g. še preden sem bila oprirana zagotovil, da ne ovira zanositve. Zanosila sem takoj brez problema. Ko sem bila noseča, mi je rekel, da obstaja možnost prezgodnjega poroda, zaradi krajšega MV. Šla sem 2x v bolnico, kjer so mi dali injekcije deksametazona( za razvoj pljučk). Rodila sem pa 4 dni pred rokom.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?