|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KONIZACIJA
29.8.2006 14:30:55   
Anonimen
Oj punce!

Danes teden me čaka konizacija, ima katera izkušnjo s tem. Zraven tega, da že več kot 1 leto ni user posted image , še to. To verjetno pomeni, da nekaj časa nič delanja na bebici. Umiram od žalosti!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KONIZACIJA
29.8.2006 14:45:26   
Anonimen
Odvisno kolikšen pap si mela, je pa res, da odščipnejo na koncu tudi zdravo tkivo in lahko prideš še enkrat kasneje na konizacijo. Tko se je zgodilo moji kolegici po porodu in mora začetek leta še enkrat na konizacijo...user posted image
Je pa res, da ta poseg je vsakdan v Po. porodnišnici in ravno punce okol 25 let so največkrat na tem posegu.Vso srečo, z bebico boš pa žal morala še malo počakati.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2006 14:48:28   
Jasnina
Hvala ti za informacije! Bris so mi vzeli 2 krat v 3 mesecih in bila so odstopanja zato moram na konicacijo. Kaj to pomeni malo počakati, veš približno koliko časa?

LP!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2006 15:04:07   
Klarissa
alo, preveri na forumu od pušenjaka.
nisem si ziher, a koliko se spomnim: 6tednov brez sexa, zanositev pa po 3mes.
žaluser posted image

(odgovor članu Jasnina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.8.2006 8:23:22   
tajči84_
No če pa nisi zadovoljna na pušenjakovi strani poskusi na

http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=368

Na tej strani odgovarja dr. Merlo iz postojne, ki vodi tudi kliniko za neplodnost...

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.8.2006 8:33:43   
Jasnina
Hvala vam punce!

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.8.2006 13:28:17   
Smrekica
Sama sem imela pred cca 2 mesecema LLETZ, nekoliko blažji postopek kot konizacija. Spolni odnosi so bili odsvetovani za cca 14 dni in potem lahko dalje delaš na otroku. Zdaj v koliko se spremeni če gre za konizacijo pa ne vem.

(odgovor članu Jasnina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.9.2006 9:29:15   
Anja22
Lep pozdrav!

Po dolgem času se vam spet oglašam.

In sicer me zanima naslednje. 4.10 imam v leonišču prvi pregled zaradi konizacije - CIN 1,2 in PAP 3 (prej sm bila prijavljena v porodnišnici v Kranju, samo že pol leta čakam, da mi bodo poslali kaj rabim,...), pa me zanima, če katera ve, kako to poteka in pol ko bom šla na konizacijo, koliko časa bom morala ostati tam in kako sama operacija poteka (verjetno se bom odločila kar za lasersko ali lletz).

(odgovor članu Smrekica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.9.2006 11:14:25   
Anonimen
Mene čaka v sredo konizacija. Potrebuješ le izvide krvi in urina. Smrekica, tudi jaz imam LLETZ. Vendar meni je DR. rekla, da 3 meseca nič delat na bebici. Sicer pa je tudi povdarila, da imam CIN 3 kar ni nič hudega za nosečnost. Jaz upam, da bo čas hitro minil. V torek sem bila pri njej in mi je rekla, da bom na vrsti šele čez 1 ali 2 meseca. Solze so mi pritekle od žalosti in me je vprašala, če lahko pridem naslednji teden. Anja, ker tebe tudi še to čaka ... V bolnici bom 3 dni. Prvi dan opraviš sprejem, drugi dan operacija, tretji dan domov ...

(odgovor članu Anja22)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
9.9.2006 22:34:42   
Anja22
Lep pozdrav!

V torek sm bla pr G, ker me že 2 meseca boli v spodnjem delu trebuha, me je dala pregledat kri in vodo in še UZ. Ko sem imela UZ (ugotovili so, da mam vnetje mehurja), sem povedala G, da že pol leta čakam na konizacijo, je pa rekel , da je nemogoče, nakar je poklical v porodnišnico in so mu tam povedali, da sem bila naročena za predoperativni pregled že 22.3. ampak jaz nisem dobila domov nobene pošte ne ničesar. Pol sm šla do sestre, ta me je naročila za pregled 19.9.06, mi dala list papirja na katerem je pisalo, kaj vse rabm (izvide krvi in EKG), pol po menstruaciji naj bi me pa čakal operacija - konizacija. Verejetno kar klasična, ker lletz oz. laserske ne delajo v Kranju. Tko da sigurno bom par dni ostala v porodnišnici. Odločila sem se pa, da bom zanosila šele čez 1 leto oz. 2 leti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.