|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KONCNO IZVIDI ...
9.11.2004 14:50:10   
enci
Punce, ne vem ce je katers cutila potresni sunek na obali danes okoli 9.30, ko sva bila z mozem v amb. za neplodnost in je rekel mojemu dragemu, da je z njim vse OK, da je spermiogram v redu!!!!!!!!:bravo::bravo:
Problem pa je pri meni, ker imam PCO. To je pa tudi zgodba zase! Ko sem sla na HSG mi je gin v bolnici naredil UZ in ze takrat rekel, da imam PCO, moja gin pa je to zanikala, danes sem slike UZ pokazala se gin v amb. za neplodnost in je rekel, da to pa je 99% PCO!!!Dal me je se na dodatne teste FSH, LH,PAG, PG .. nekaj takega .... Pojma nimam kaj so razen za FSH vem?! A je katera kaj poducena o tem?? Decembra pa zacnemo s Klomifenom ... joj komaj cakam december !!!!
Lp
enci:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KONCNO IZVIDI ...
9.11.2004 15:03:36   
Anonimen
Ciao o kakšnem potresnem sunku pa ti sanjaš? Enci Katja ima tudi PCO.dobila je Klomifen,čakala prvo menstruacijo,da začne jemat tablete..dočakala pa je zanositev in mojega vnučka:)-:)-:bravo:Zdravnik je rekel da čudeži obstajajo..evo ga dokaz je na slikici zraven mojega imena.papa

(odgovor članu enci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   KONCNO IZVIDI ...
9.11.2004 15:08:37   
saba
enci končno ufffa ti tvoji izvidi

ma ja se mi je zdelo tle v pisarni da se trese moj ledeni čaj....:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

samo da spermiči migajo-magajo pa da so hitri:kuza::kuza::kuza:

pco! pa saj te to ne bo ustavilo a ne, klomifenček papat pa :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: 3x na dan pa ja ni vrag da ne boš:nosecka:

lp
saba

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   KONCNO IZVIDI ...
9.11.2004 15:18:59   
enci
Ja saba,
zadnjic se mi je pa prav v mislih oglasi en angelcek ... da bova midve skupaj vozicke setale po Izoli .... upam, da se ta :angel: glas uresnici!!!
Neva6 hvala, za dobro novico .... ves, saj upanje nikoli ne umre!!!!
lp

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   KONCNO IZVIDI ...
9.11.2004 15:44:08   
tinkamiška
Enci, sem vesela, da ma tvoj tako živahne miguce!!! Ja, pa želim ti, da tvoje težave čimprej izginejo!

Tinka

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   KONCNO IZVIDI ...
9.11.2004 16:25:22   
KATY&TIMMY
ciao!moja mama se je malo zmotila (emšo pač :)-:)-:)- )meni je bil dan aldaktone.verjetno je odvisno kakšni hormoni nagajajo.:zmeden2::zmeden2: ko sem bila stara 15 let so to ugotovili v lj. na UZ ,so pa rekli da to ni nič.:hudicek: no pa se je pokazalo pri 23 da to nekaj je.visok pritisk,ko sem jemala kt ,pa nihanje teže,pa poraščenost in nezmožnost zanositve in zelo neredne m.krvni testi na endokrinološki v lj. so to pokazali.no in mi je predpisal tablete,eno leto terapije in pol probat.morala sem počekat na prvo menstruacijo in pol začet jemat.ampak m ni in ni prišla,nisem pa nič posumila ker sem bila navajena,da je pač tudi po par mesecev ni bilo.tri mesece sem imela "trebušno gripo":)-:)-:)- nakar malo posumim in evo naredim test in se pokažejo :modri:.nisem mogla verjet.v postojni g za neplodnost je rekel da sem čudež in da se pač tudi to zgodi.:)-:)-:)-:)-
tako da vidiš da ni vse črno kot zgleda.;);)
PCO pa je ozdravljiv.vso srečo!!!!:bravo::bravo:

lp,Katja:morje::kuza::sloncek::muca::pujs:

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   KONCNO IZVIDI ...
9.11.2004 20:26:43   
anajmad
Oprosti enci, ko te to sprašuje. Sploh ne vem, kaj je to PCO?Nisem imela nikoli problemov glede zanositve in upam, da jih tudi v nadalje ne bom.Tako, da še jaz povem malček iz moje strani. V pon. 15.11. imam v LJ ultrazvok s kirurginjo, ki naj bi me operirala. Upam, da mi bo dala rok operacije v dec.ker me je sestra zanalašč naročila toliko prej, da ne bi slučajno padla ravno med praznike. Držte mi pesti, da bi se v redu izteklo, ker bi radi mi kmalu naročili pikico, da bi jo čuval naš:angel:
enci, jaz pa upam,da bova vozičke skup vozile in da bi se v redu izteklo pri tebi in bi malu videli najlepše :modri:, tako kot jaz.Želim ti res iz srca, vse naj naj
lp D.:morje:

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   KONCNO IZVIDI ...
9.11.2004 20:29:37   
anajmad
Ker si ravno iz Izole. Oglasi se pri meni v službi(delam na zav.Triglav)v izolski pošti. Ime mi je pa,saj veš(preberi kontra).Te povabim na kavo, če boš imela čas.
lp D.:kuza:

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   KONCNO IZVIDI ...
9.11.2004 21:50:39   
kimi
oprostite kaj pomeni kratica pco

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   KONCNO IZVIDI ...
10.11.2004 8:36:42   
enci
PARDON!!!!
PCO = policisticni jajcniki ....
Bistvo je, da se pri normalnem ciklusu razvijejo npr. 4 folikli, v nadaljevanju so 3 in od teh 3 je 1 najboljsi, ki poci in to = ovulacija. Pri meni je pa tako, da do tega ne pride ...:zmeden2: in je vsa ta jajceca nabirajo v jajcnikih ... Tako mi je vceraj razlozil dr. v amb. za neplodnost.
lp

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?