naja78
|
hojla! za policistični jajčnik,so ti napisale,že punce.pri nas v LJ, pa hsg zgleda takole:pokličeš ko dobiš :hudicek:,naročijo te okoli 10-14 dne m.ciklusa,meni se ni bilo treba nič sčistit,jej kak dan pred lahko hrano,na dan preiskave,je dobro če poješ,2x prepečenec in čajček-zaradi morebitne slabosti.prideš tja ti ruknjejo v rit 2x spazmex(ga popiješ :bravo:),počakaš cca 20 min in pol greš not.naredijo ti vakuum,v fuflici-nič ne boli,tko mal je zoprno,pol pa ti v cca 0,30 s pošibajo kontrast v jujko do maternice in jajčnikov.če boli??????????? če imaš zamašene jajcevode,imaš krče kot pri :hudicek:,malo bolj močne.mene je kr na + tišal.:)traja manj kot minuto.in vmes ti nardi 2 slikce.greš vn,počakaš 20 min,vmes nardijo še dvema,in pol še 3 slikco,da vidjo kam kontrast teče. počakaš zunaj še za izvide-cca pol ure in greš dam.ko ti spazmex popusti,te malo zvija in imaš izcedek.pazi se vnetja.če dobiš vročino,pokliči v dežurno ginekol.kupi si v lekarni nalgesin tablete in te ne bo bolelo doma nič.pripada te 3 dni dopusta,samo odkrito rečeno,če bi bilo mus.greš lohk drug dan že delat.bolš pa je da vsaj 2 dni lepo počivaš.in ne pretiravaj z težkim dvigovanjem.in to je to.bolečino,pa ko mine je taka,jaz ti jo ne znam opisat,meni je g rekle da je taka kot srednje močen popadek.no ni hudga. upam,da boš imela dobre izvide,ker ponavadi ta hsg ni 100%.in sexsaj,ko nora ta mesec in še pol ,ker maš vsaj mal več šans,da se prime.na sevnje pa se ne zmeni.delam tam in vem kam :kuza:taco moli.srečno.
|