Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KOLIKO JIH OBLEČETE DOMA? 28.2.2006 12:19:13
|
|
|
|
pikica123
|
Men se zdi glede na temperaturo čist vredu. Čeprov jst dajem kratek rokav samo poleti. Kadar se mi zdi da je bolj vroče, ji pa puloverček slečem, pol je pa tud sam v bodyju oblečena.
|
|
|
|
RE: KOLIKO JIH OBLEČETE DOMA? 28.2.2006 12:21:59
|
|
|
|
NinaŠ
|
Enako kot ti, s tem, da imamo v stanovanju raje kako stopinjo manj.
|
|
|
|
RE: KOLIKO JIH OBLEČETE DOMA? 28.2.2006 12:25:35
|
|
|
|
ona
|
Mi imamo v stanovanju 20-21 stopinj in ima samo bodi s kratkimi plus majčka z dolgimi.če ima bolj tanke hlače,ji dam spodaj žabice,če ne pa samo nogavičke!
|
|
|
|
RE: KOLIKO JIH OBLEČETE DOMA? 28.2.2006 12:35:43
|
|
|
|
*pepelka*
|
Oblačim jo ponavadi v bodi s kratkimi rokavi in puloverček, ali pa pajacka z rokavčki, vendar imamo v stanovanju 21 največ 22 stopinj. Pod hlačke ji dam samo nogavičke, če ima žabice ji je takoj prevroče in je sitna.
< Sporočilo je popravil hafi -- 28.2.2006 12:37:46 >
|
|
|
|
RE: KOLIKO JIH OBLEČETE DOMA? 28.2.2006 12:41:44
|
|
|
|
Marogica
|
Mi imamo med 22 in 23 stopinjami in ga oblačim kot ti že od 4 meseca dalje. Tudi žabic mu ne dam, samo nogavičke in debelejše hlače. Naj si tvoj dragi te odgovore prebere, da bo videl, da naše otročke nič ne zebe.............. Lepo se imejte
|
|
[Brisano sporočilo] 28.2.2006 12:48:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: KOLIKO JIH OBLEČETE DOMA? 28.2.2006 13:11:37
|
|
|
|
lelaval
|
Mi imamo 18 stopinj, pa ji oblečem bodi z dolgimi rokavi, čez pa majčko z dolgimi rokavi. Vi pa imate bolj toplo in mislim, da jo vredu oblečeš.
|
|
RE: KOLIKO JIH OBLEČETE DOMA? 28.2.2006 13:12:39
|
|
|
|
Anonimen
|
U to mate pa vroče,le pazi,da se tamali ne spoti,pol pa kašne prepih in bo prehlajen.Mi imamo konstantno 21 stopinj.Bodi z dolgimi rokavi spodnji del trenirke in nogavičke.Pri tako majhnemu,pa bi bodi z kratkimi pa čez kakšnega pajaca,pa nogavičke pa je čist dovolj.
|
|
|
|
RE: KOLIKO JIH OBLEČETE DOMA? 28.2.2006 13:31:15
|
|
|
|
thunder
|
V stanovanju imamo 22°C, mali je star 4m, oblečen ima body kratek rokav ali pa body brez rokavov(sp. majčka) + body ali majčka z dolgimi rokavi + hlače(trenirkica sp. del) ali žabice + nogavičke + copatke
|
|
|
|
RE: KOLIKO JIH OBLEČETE DOMA? 28.2.2006 14:41:57
|
|
|
|
Reza
|
Popolnoma dovolj ga oblečeš.
|
|
RE: KOLIKO JIH OBLEČETE DOMA? 28.2.2006 15:12:13
|
|
|
|
Anonimen
|
vanč en lep pozdrav še od mene pr nas imamo temperaturo 18-20 pa ga zdaj ko jih ima 5,5 mesecev oblačim samo še v majčko z dolgimi rokavi in dolge hlačke. ponoči pa ga še vedno ublečem majčko in pižamico - pajacka. tko da sploh ni panike
|
|
|
|
RE: KOLIKO JIH OBLEČETE DOMA? 28.2.2006 20:58:29
|
|
|
|
bena
|
Mi imamo v stanovanju nekje med 24 in 25 stopinj, čeprav imamo odprt le radiator na hodniku (imamo samo eno zunanjo steno, pa cel sonce). Lan ima zgoraj že vseskozi oblečen samo body z dolgimi rokami. Čez pa mu oblečem pajaca (k sreči so mu še prav H&M pajaci št. 62) ali pa spodnji del ternirke. Pa tudi v tem primeru mu dam na nogice samo nogavičke, žabice mu oblečem le kadar greva ven. Patronažna mi je rekla, da v tako toplem stanovanju otrok ne potrebuje še dodatne majčke čez body.
|
|
|
|
RE: KOLIKO JIH OBLEČETE DOMA? 28.2.2006 21:06:42
|
|
|
|
soncek&luna
|
pri nama pa temperatura niha, se pozna, ker imava stara okna... kadar je toplo ga oblecem samo v bodi in zabice ter po potrebi nogavicke... kadar pa je bolj hladno pa se cez majcko z dolgimi ali pa kratkimi rokavi (so mu itak vse majcke prevelike in so kratki zanj kar dolgi )
|
|
RE: KOLIKO JIH OBLEČETE DOMA? 1.3.2006 15:47:29
|
|
|
|
bombonček
|
Men se zdi čist uredu,tako kot ga oblačiš.
|
|
|
|
RE: KOLIKO JIH OBLEČETE DOMA? 1.3.2006 18:47:06
|
|
|
|
pravljica
|
naš ima pri 22 stopinjah oblečen dolg bodi, čez tanko bombažno majčko, žabice in nogavičke...za ven še oblečeva hlače in kombinezon s kapo...še ni bil nič prehlajen
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?