|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KOLIKO???
2.8.2006 17:41:23   
Anonimen
Vas je doma, otroke pa imate v vrtcu-recimo da ste doma zaradi prekinitve del. razmerja ali pa računate na službo v kratkem???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
2.8.2006 18:15:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KOLIKO???
2.8.2006 21:12:52   
lol
Jaz imam oba v vrtcu,sama pa sem doma.Delam zase doma (s.p.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.8.2006 0:43:49   
KIRA
niti eno niti drugo.
jaz sem bila že 2 leti v postopku IVF, ko sem izgubila službo za nedoločen čas (ne po lastni krivdi, ampak ker je doldajalec prišel v določene težave). pa ne bomo o tem....

v glavnem, IVF ne moreš kar tako prekinit, izguba sliužbe pa zame sploh ni razlog da ne bi imela otrok. v glavnem 1/2 leta po prekinitvi del. razmerja sem šla v 3. postopek IVF in sem imela srečo, da se je takrat prijelo. user posted image user posted image user posted image user posted image 5 mesecev po porodu s CR, pa sem znova zanosila. praktično sem bila  do naslednjega poroda s CR, skoz na "porodniški"  s kratko prekinitvijo 2 mesecev.

sedaj imam 2 čudoviti punčki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ena bo ta mesec stara 2 leti, ena pa 10 mesecev, tako da sem ŠE na porodniški. kaj in kako bomo pa pol, pa nimam pojma. me grozno skrbi, ker nimam kam v službo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.8.2006 12:02:43   
iva01
jaz, dopoldan se ponavadi učim ker bi rada čimprej diplomirala, popoldan pa sem komot lahk z user posted image , tako mi je ful bolš kot prej ko sem delala (prek študenta  v podjetju kjer bom delal po diplomi)sej res da sem imela reden prihodek ampak se mi je že rolalo, ker je ob tako malem in živahnem otroku skoraj nemogoče delat in redno študirat, drugač pa začnem spet delat oktobra  ko bo konec izpitnega obdobja in nebo vse tako natempirano.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.8.2006 7:48:40   
Naja30
Samo nekaj bom rekla. Mamice, ki ste nezaposlene ali zardi drugega razloga doma, vaš otrok pa je v vrtcu, nikar ne poslušajte komentarjev, da bi lahko imele otroke doma. Sama delam v vrtcu, pa me taki komentarji s strani sodelavk ali kogarkoli, prav jezijo. Zakaj pa ne bi smel biti otrok v vrtcu? Saj me smo plačane za to, pa tam smo zaradi otrok in ne otroci zaradi nas.
Seveda je čisto druga stvar, če brezposelna mati prva pripelje otroka v vrtec in ga zadnjega pride iskat ali po možnosti še zamudi. S tem se tudi jaz ne strinjam.

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.8.2006 9:38:35   
sanasan
oba z možem delava dopoldne doma, tamala pa je od 15.m v vrtcu od malo po 8.uri do 14h...če se pa delo zavleče, pa kasneje...jaz sem popoldne z otrokoma, zvečer pa me še vedno kaj čaka za firmo... mož pa itak samo dela, spi in je!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.8.2006 19:08:00   
bobek05
jaz sem doma, moj mož dela, ampak bom konec avg. diplomirala in potem čakala (cca. 2-4 m) na pripravništvo, če si vmes ne bom zrihtala službe... mali pa gre sept. v vrtec

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?