Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
KNJIGA!!! oz. darilo novopečenemu očku 10.9.2004 8:35:58
|
|
|
|
Venera
|
Jaz sem kupila našemu očku - OČKOV KOTIČEK! Ful luškana knjiga. Zanjo pa sem izvedela od ene od deklet tukaj na forumu! Oba sva se nasmejala!:)-:)-:)-:)- Za ostale knjige pa ti žal ne morem pomagat, ker imam sama doma tudi te, ki si jih napisala in nobenih drugih! lp Venera
|
|
|
|
KNJIGA!!! oz. darilo novopečenemu očku 10.9.2004 11:36:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi Žiga iz RR je 'navdušen' nad očkovim kotičkom:)
|
|
|
|
KNJIGA!!! oz. darilo novopečenemu očku 10.9.2004 11:47:50
|
|
|
|
Pandi
|
OTROK OD ROJSTVA DO ŠOLE (PENELOPE LEICH:zmeden: )
|
|
|
|
KNJIGA!!! oz. darilo novopečenemu očku 10.9.2004 15:44:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Očkov kotiček - super knjiga. Sem se naglas krohotala zraven.
|
|
|
|
KNJIGA!!! oz. darilo novopečenemu očku 10.9.2004 20:28:18
|
|
|
|
Annny
|
Najlepša hvala(((-:
|
|
|
|
KNJIGA!!! oz. darilo novopečenemu očku 10.9.2004 23:31:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Očkov kotiček je res zakon!!! Moj je bil navdušen, zvečer, ko je bral, se je tako smejal, da je zbudil mene in še otroka... Sem mu kmalu vrnila milo za drago! RES KUPI, NE BO TI ŽAL!!!
|
|
|
|
KNJIGA!!! oz. darilo novopečenemu očku 10.9.2004 23:57:26
|
|
|
|
niki5
|
Jaz sem ravno danes dobila knjigo Očkov kotiček, katero sem naročila. Od Šinigoja sem pa že v prvi nosečnosti brala članke, ki jih objavlja v reviji Mama in mi je bil zelo všeč. Naravno otroštvo mi je dobra knjiga, zanimiva se mi zdi pa tudi V vrtcu bo morda že prepozno.
|
|
|
|
KNJIGA!!! oz. darilo novopečenemu očku 10.9.2004 23:59:31
|
|
|
|
niki5
|
Zadnji dve sem za tvoje branje mislila 8)
|
|
|
|
KNJIGA!!! oz. darilo novopečenemu očku 11.9.2004 13:47:18
|
|
|
|
Annny
|
Niki5, tudi jaz sem včeraj naročila Očkov kotiček! Zdaj pa še nekaj za tiste, ki ste brale (ali pa še ne) knjigo Nega matere in otroka (E. Fenwick)! Res je, da je to že njena 5. izdaja, ampak veliko podatkov v njej je zastarelih, da ne rečem predpotopnih. Citiram en odstavek: NOHTI PRI DOJENČKU ' V prvih mesecih so nohti tako mehki, da je najbolje, če jih previdno POGRIZETE- če se zvija, mu jih pogrizite med spanjem'. (a se kateri to sliši čudno?? Med drugim piše tudi to, da se otroka v avtu lahko prevaža kar v košari, pa podatki o steriliziranju stekleničk so izpred 20 let.. No, sicer je knjiga luštna, ampak treba je biti pozoren na spremembe- če jo bo katera kupovala. pa-pa
|
|
|
|
KNJIGA!!! oz. darilo novopečenemu očku 11.9.2004 14:07:04
|
|
|
|
niki5
|
Jsz imam tudi knjigo Nega matere in otroka, že pri prvem izpred 6 let sem jo imela. Meni je bilo najbolj hecno tiste obleke za nosečnice:ups:.. juhuhu :) Je treba res gledati, določene stvari so zastarele. No tisto glede bolezni pa prav pride, informacije. Vsega po malem je zbrano in zato ne potrebuješ večih knjig. Če bi sedaj kupovala novo, bi pa verjetno kakšno drugo.
|
|
|
|
RE: KNJIGA!!! oz. darilo novopečenemu očku 22.5.2009 8:11:05
|
|
|
|
MarkoMateja
|
Pozdravljeni! A kdo proda ali podari knjigo Nega matere in otroka, avtorice Elizabeth Fenwick. Nikjer se je ne da več kupiti, kopija pa je slaba. Hvala
|
|
|
|
RE: KNJIGA!!! oz. darilo novopečenemu očku 22.5.2009 19:48:29
|
|
|
|
anika87
|
MarkoMateja, pred kratkim sem jo še videla na polici v naši lokalni knjigarni, ki prodaja za Svet knjige, si pogledala na spletu na Svet knjige? Drugače pa moj komentar - tudi meni ni tako simpatična ta knjiga, se mi zdi kar malo zastarela res... meni je bila super (in verjetno jo bom tudi kupila, prebrala sem jo že iz knjižnice) OTROKOVO PRVO LETO založba INOBS, ne vem zdej na pamet avtorja, knjigo pa lahko prelistate na spletni knjigarni Cangura. Knjiga je izdana leta 2007 in ima veliko slik in (vsaj meni) veliko pametnih nasvetov. V primerjavi s kakšnimi starejšimi knjigami, ki sem jih brala, sem našla kar dosti razlik - novosti, ki se mi zdijo kar pomembne pri vzgoji otroka.
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?