|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KLIK NLB
23.2.2006 22:09:56   
Anonimen
Sem čist nova na tem področju zato me zanima kam moram iti da plačam položnice preko klika. Hvala vam in lep večeruser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KLIK NLB
23.2.2006 22:16:32   
dix
Najprej moraš v svojo banko in tam zaprositi za certifikat (proti plačilu seveda) in pol čakaš kaka 2 tedna da dobiš po mailu en del in po pošti drugi del certifikata. Pol slediš povezavam na mailu da si ta certifikat naložiš na disk, vpišeš geslo za klik (ki si ga tisti trenutek sama izmisliš) in že leti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2006 22:17:50   
Anonimen
Greš na plačila, odpreš plačilo posebne položnice in vpišeš podatke - trans. račun, sklic, pač prepišeš iz položnice.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2006 7:56:44   
miša1
Klik je res super. jaz ga uporabljam že dve leti.

zelo enostavno in pregledno. pa z istim certifikatom lahko dostopaš še na e davke.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2006 8:55:46   
Anonimen
Zdej pa še mene zanima nekaj stvari okrog tega.
1. Ali lahko plačujem prek klika položnice, ki niso na moje ime?
2. Koliko je to varno?
3. Čitalca kartice ne rabim?
4. Koliko stane, npr. v NLB?

(odgovor članu miša1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2006 9:02:44   
mojcapr
Plačuješ lahko položnice tudi na tuje ime. Mislim da je zelo varno. Provizija za položnico pa stane 60 SIT. Tako da res prišparaš. Uporabljam ga že 3 leta. Super je ker ti ni treba čakat v vrsti na pošti, ampak vse sama narediš doma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2006 9:13:14   
Anonimen
Kok pa stane KLIK? Res samo 5000?

(odgovor članu mojcapr)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2006 9:38:52   
*pepelka*
Ja klik stane 5000. Potem pa so provizije pri vsaki položnici 60 sit. Plačuješ lahko vse položnice, saj je pomebnen sklic, s katerim je določen tudi nosilec položnice. S pomočjo klik certifikata pa lahko oddaš tudi dohodnino preko e davkov. Jaz sem jo že in mi ni bilo potrebno nikamor hoditi. Res je zelo enostaven za uporabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.2.2006 10:26:47   
Vilma
Kolikor jaz vem, klik stane 5 tisočakov le prvo leto, ko zaprosiš zanj.
Kasneje pa vsako leto 1.500 SIT.
Prek klika je vse ceneje. Ne samo plačevanje položnic ampak tudi nakazilo denarja na drug račun.
Če boš prenakazilo opravila v banki, te bo stalo 470 SIT, če pa na kliku pa samo 60 SIT.

Fajn je tudi to, ker lahko delaš na kliku mesečne (lahko tudi letne) vezave, če imaš viška denarja. Včasih si moral za vsako vezavo na banko, zdaj se da to opraviti prek klika user posted image

Če bi si rada povišala limit na navadni kartici ali pa na eurocardu tudi to lahko opraviš prek klika.

Jaz grem v banko samo takrat, ko rabim kredit.

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.2.2006 13:04:37   
*pepelka*
Pokličeš lahko na 01 4772060 tam ti bodo zagotovo dali vse potrebne informacije, ali pa si preberi na strani od Klik nlb. Ko sem jaz vzela klik so mi dejali, da je strošek enkraten in da se kasneje plačuje samo provizija pri položnicah, ne vem pa če je sedaj kaj drugače.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.2.2006 17:28:33   
emaa
Certifikat Klik je 5.000 SIT za petletno obdobje, potem ga je treba podaljšat. Meni je všeč kako enostavno prenakažem denar, odprem trajnik, plačam položnice, zaproim za limit, če je potrebno.

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.2.2006 8:10:26   
Joe
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Ne, ni nujen. Nekateri ga imajo, ker hočejo biti prepričani, da ne bo kakšen trojanski konj ("virus") operiral z njihovim TRR brez njihove vednosti. Čitalec kartic je namreč kot ročno stikalo na električni napeljavi: lahko je sto avtomatskih senzorjev vezanih za njim, pa ne bo šlo brez ročnega vklopa tega enega stikala. V primeru Klika (in ostalih spletnih bančnih programov, npr. Abaneta) to pomeni, da brez kartice v čitalcu ni mogoče izpeljati prenosov na TRR.

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.2.2006 11:46:55   
Pupica
Jaz bi ti predlagala ABANKO oz.abanet. Imaš za celotno obdobje (jaz od začetka odprtja računa) izpiske. Iščeš lahko po znesku ali datumu, skratka men je boljši kot klik. Na kliku sme zaprosila za izpiske 1 leta, ker jih od doma lahko dobiš le za 2 meseca, in mi jih še do danes niso poslali, s tem, da sem mogla izpolnit celo polo papirjev.Pa še za plačt je izpiski namreč.

Tako bi namreč za iskanje ali si plačala eno položnico ali ne pri kliki morala čakati in plačati, pri abanetu pa sama pogledaš in nič ne plačaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.2.2006 12:09:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Joe

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Ne, ni nujen. Nekateri ga imajo, ker hočejo biti prepričani, da ne bo kakšen trojanski konj ("virus") operiral z njihovim TRR brez njihove vednosti. Čitalec kartic je namreč kot ročno stikalo na električni napeljavi: lahko je sto avtomatskih senzorjev vezanih za njim, pa ne bo šlo brez ročnega vklopa tega enega stikala. V primeru Klika (in ostalih spletnih bančnih programov, npr. Abaneta) to pomeni, da brez kartice v čitalcu ni mogoče izpeljati prenosov na TRR.

Bom še tako vprašala: ali ga je pa pametno imet?

(odgovor članu Joe)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
27.2.2006 21:35:07   
Joe
Zelo preprosto:

Ali se ti nabira veliko golazni po trdih diskih računalnika? Mislim na razne viruse, vohunske programčiče itn. Če ne (nama se npr. ne nabira, nekateri pa sploh niso dneva brez), potem čitalca kartic ne potrebuješ, razen če te je strah svojih najstnikov in njihovih dolgih klikov (kar upam, da ne velja za nikogar vsaj na RR).

Kako ugotoviti, če imaš ali nimaš golazni na PCju?

Naredi skeniranje (preiskavo) z antivirusnim programom, potem pa še išči posebej za vohunske programe (če tega ne dela antivirusni program obenem), npr. s programom AdAware ali SpyBot (ne ljubi se mi iskati povezav; le na izrecno željo, ali pa naj to naredi kdo drug). Če na računalniku ni bilo najdeno nič groznega (skoraj vedno je kakšen tracking cookie, ki ni nevaren), potem je ok. Nekako nujni pogoj, da se ničesar ne najde, je uporaba požarnega zida, magari Windowsovskega (ali dobro nastavljenega domačega usmerjevalnika).

Dobro je paziti pri brezžičnih povezavah, sploh v blokih in strnjenih soseskah. Tam pa tudi čitalec ne pomaga, ker so podatki s kartice nujno poslani po zraku. Zaščitite svojo brezžično povezavo z WPA kodiranjem in dobrim geslom in s skritim imenom omrežja! Pa še takrat je za pravega mačka dovolj 10 min, da takšno zaščito razdre, kar je že pred časom na tiskovni konferenci v živo pokazala FBI.

Na svetu ni nič dokončno zanesljivega. Še celo smrti bi lahko nekateri ušli, če se bo v času njihove generacije vrnil Jezus. No, potrebovali bodo nekatere kvalifikacije (a la poštenost, dobrodelnost...). Morda celo čitalec kartic... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.2.2006 21:43:46   
Joe
Aja, v primeru dolgih klikov (prstov) ljudi, ki bi lahko prišli do tvojega računalnika:

Na računalnik se nujno pred uporabo Klika ali Abaneta itn. namesti certifikat, ki predstavlja prvo varnostno območje, ki se vklopi ob obisku Klikove/Anbanetove spletne strani. Drugo območje je vpis tvojega osebnega gesla. Tega bi morala obdržati zase in za moža, brez listka v predalu, in ga vedno vtipkati pri prijavi v Klik/Abanet.

Jaz uporabljam Firefox, v katerem se izbral možnost, da shranjena gesla/up. imena/certifikate najprej aktiviram s splošnim geslom, potem pa odvisno od posameznih strani še ročno ali pa kar avtomatsko vnesem svoje podatke zaupne vrste. Konkretno: klik bližnjico na Abanetovo spletno stran, vtipkam svoje splošno geslo za Firefox, nato se aktivira certifikat in šele potem se prikaže majhen okvirček, nemiren kot miška, ki neutrudno utripa, dokler se na ozadju ne prikaže zadnja zvezda.

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?