Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KJE se kupi baby vac in koliko stane? 16.12.2008 1:06:56
|
|
|
|
rija
|
ne, to je žal kopija, po podatkih, ki so mi bili posredovani je veliko bolj lomljiva od originala. sploh pa ne kupovati steklenega. sicer je v preteklosti bil tudi original steklen, vendar so ga ravno zaradi te krhkosti in nezmožnosti izdelovanja zadostnih količin naredili iz plastike. originalni se dobi na www.babyvac.si
|
|
RE: KJE se kupi baby vac in koliko stane? 16.12.2008 8:30:23
|
|
|
|
NTS
|
Stane pa 10€, vsaj toliko smo mi plačali zanj - popravite me če se motim. lp
|
|
RE: KJE se kupi baby vac in koliko stane? 16.12.2008 11:45:00
|
|
|
|
jerikou
|
arianna33 jaz sem ta aspirator naročila pri baby-nega, plastično verzijo in zaenkrat sem zelo zadovolna. Iz noska potegne kar ima za potegnit je pa res, da moj mali (8T) zaenkrat še ni bil v tej meri prehlajen, da bi mu mogla celo skladišče šmrklov in sluzi ven aspirirat. Stane pa 9.95EUR pa po pošti pošljejo. Lp J.
|
|
|
|
RE: KJE se kupi baby vac in koliko stane? 16.12.2008 15:12:45
|
|
|
|
arianna33
|
Najlepsa hvala vsem, ki ste mi odgovorile. Ja, se strinjam glede steklenega, da ni v redu. Zveni kar logicno, tako da niti jaz steklenega ne bom kupovala. Bom sla na spletno stran od baby vac, pa bom videla. Bom kar tega kupila, ker ga vse tako hvalijo, moj otrok pa je zmeraj prehlajen. Toda od baby nege, bi pa kupila tekocino s propolisom. Baje je dobra. In draga tudi. par centov manj kot 10 eurov. Hvala, jerikou, ce ne dobim baby vaca, bom poskusila s tem, ki ga imas ti. Lp.
|
|
|
|
RE: KJE se kupi baby vac in koliko stane? 16.12.2008 15:20:30
|
|
|
|
arianna33
|
Sem sla na spletno stran od babyvac.si, bili so zelo prijazni, stane 12.50 eurov. Danes mi spoljejo, jutri bom ze dobila . Pa da poskusimo tole cudo .
|
|
|
|
RE: KJE se kupi baby vac in koliko stane? 16.12.2008 23:30:36
|
|
|
|
Todala
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ne, to je žal kopija, po podatkih, ki so mi bili posredovani je veliko bolj lomljiva od originala. sploh pa ne kupovati steklenega. sicer je v preteklosti bil tudi original steklen, vendar so ga ravno zaradi te krhkosti in nezmožnosti izdelovanja zadostnih količin naredili iz plastike. originalni se dobi na www.babyvac.si Mislim, da zopet malo pretiravaš. Seveda priporočaš tisto, kar ti zastopaš, ampak če sta oba iz plastike, je možno, da sta oba lomljiva (če ne paziš dovolj). Me pa zanima kaj je po tvojem kopija: Coca Cola ali Pepsi Cola, Gillette ali Wilkinson, Persil ali Ariel,.... Ponudba je širša ali ožja glede na ponudbo in povpraševanje. Nam osebno baby-nega aspirator odlično služi, potegnemo iz noska ves sluz, pa še očistimo ga enostavno, ker se da ful dobro razstavit.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?