Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
KJE KUPITI FIXIES PLANIČKE? 22.2.2006 19:48:31
|
|
|
|
alenkica
|
ZANIMA, ME, KJE SE DOBIJO FIXIES PLANIČKE, KI JIH VI TAYKO HVALITE. SAMA NAMREČ SE FUL BOJIM, DA JE V TEH PLENICAH PREVEČ KEMIKALIJ, IN ČE ŽE SO,NAJ BODO VSAJ ZELO DOBRE. SEM PA SLIŠALA, DA SO TE MEHKEJŠE NA OTIP, PRIJETNEJŠE. A JE TO RES? KAKŠNA PA JE CENA, SO FUL DRAŽJE OD PAMPERSK? KAKO PA STE ZADOVOLJNE S PLENICAMI HUGGIES? oprostite, za toliko vprašanj, ampak enostavno sem zmešana, ker je toliko teh plenic, in na koncu ne vem katerih izbrat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.2.2006 19:53:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: KJE KUPITI FIXIES PLANIČKE? 22.2.2006 21:43:08
|
|
|
|
frutka_
|
Imajo jih tudi v BC. S Huggies plenicami pa jaz nisem bila zadovoljna, ker so edine od vseh modelov pleničk po katerih je dobil rdečo ritko in trebušček.
|
|
|
|
RE: KJE KUPITI FIXIES PLANIČKE? 22.2.2006 22:12:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa smo spet pri PLANIČKAH. Sej nič hudega, me ne moti, samo tako smešno se mi zdi.
|
|
|
|
RE: KJE KUPITI FIXIES PLANIČKE? 23.2.2006 20:24:04
|
|
|
|
alenkica
|
Se opravičujem, anonimna, da sem napisala planička - tiskarski škrat pač . Nobena mi ni napisala v čem se razlikujejo od Pampersk. hvala še enkrat!
|
|
|
|
RE: KJE KUPITI FIXIES PLANIČKE? 23.2.2006 20:30:36
|
|
|
|
Anonimen
|
alenkica ne bit tako lena pa pojdi v najblizjo trgovino in poglej. Joj kam smo prisli- zdaj ze za vsak drek sprasujete tukaj?
|
|
|
|
RE: KJE KUPITI FIXIES PLANIČKE? 23.2.2006 20:49:28
|
|
|
|
frutka_
|
Alenkica jaz neke bistvene razlike nisem opazila. Je pa res, da nikoli nisem uporabljala klasičnih zelenih Pampersk ampak Pampers Sensitiv, ki jih kupiš v DM ali P. Active Fit. Fixies sem kupovala en cajt. Zdaj pa imam Libero, za jaslice mu dam Pampers Active Fit (ki imajo elastične trakce in tanjše so) ali pa Pampers Sensitive. V redu se mi zdijo tudi DM pleničke in prav tako Mullerjeve. Ja, ko je bil tamali še novorojenček sem kupila Fixies, ki imajo izrez za popija, Fixies Newborn se imenujejo. Anonimna, zato smo da pomagamo, če koga kaj zanima.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.