Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
KJE BI SE DALO UGODNO KUPITI ELEKTRONSKO VARUŠKO 27.9.2004 9:47:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Predlagam, da po komisijskih trgovinag pokličeš in vprašaš, če jih imajo. Ker te zadeve so sicer kar precej drage, za moje pojme stanejo čisto preveč, Zato bo veliko bolješ, če kupiš rabljeno.
|
|
|
|
KJE BI SE DALO UGODNO KUPITI ELEKTRONSKO VARUŠKO 27.9.2004 9:47:19
|
|
|
|
malika
|
Ravno je v Arielu akcija.Navihanček Domet preko 100m, dva kanala, lučka in melodija, priloženi dve Ni-Cd bateriji za polnjenje adapterja. Cena znižana iz 14.990 na 10.990 Je pa par oglasov vedno tudi v reviji Mj malček in Mama Lp
|
|
|
|
KJE BI SE DALO UGODNO KUPITI ELEKTRONSKO VARUŠKO 27.9.2004 11:21:29
|
|
|
|
Nogavička
|
Preglej tudi oglase na Ringaraji. L.p. Tea
|
|
|
|
KJE BI SE DALO UGODNO KUPITI ELEKTRONSKO VARUŠKO 27.9.2004 12:20:21
|
|
|
|
asso
|
V Italiji so te varuške kar ugodno, nekje od 9000 sit naprej. Philipsova je 10000 sit. če imaš priliko it v Italijo! Lp asso
|
|
|
|
KJE BI SE DALO UGODNO KUPITI ELEKTRONSKO VARUŠKO 27.9.2004 12:27:29
|
|
|
|
Meggi
|
oPROSTI A MI JE BIL TAK ČUDEN NASLOV IN NISEM POKAPIRALA . kJA ZDAJ TO-SPET ENA FORA? SEVEDA MI JE ZDAJ JASNO- res jih imajo v Arielu- bivših kajta&alen tudi. Midva sva kupila sestri, ki jih je lepo izkoristila za 3 otroke in bila res zadovoljna.
|
|
|
|
KJE BI SE DALO UGODNO KUPITI ELEKTRONSKO VARUŠKO 28.9.2004 13:03:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Na internetu sem gledala ponudbo Trgovine sonček. So po 10.000 SIT.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?