Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
KINOKIJA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.1.2005 15:21:56
|
|
|
|
baguSka
|
Joooooj sej je biu že čas! Sm upala in čakala da jo odpre sama, pa očitno nebi dočakala. :)-:)-:)- Kinokija! ČESTISTKE ŠE OD MENE :bravo: IN ČIMLEPŠO :nosecka: TI ŽELIM!!!:love::love:9nebesa:love::love:
|
|
|
|
KINOKIJA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.1.2005 15:27:09
|
|
|
|
žlička
|
Kinokija, jaz ti se nisem cestitala :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
KINOKIJA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.1.2005 15:39:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestiiiiiiiitke!!!!!!:bravo::bravo::bravo: Pa še sladkorčkom napiši...:) lp,:fis:
|
|
|
|
KINOKIJA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.1.2005 16:15:01
|
|
|
|
Natka1
|
Iskrene čestitke tudi iz moje strani! :bravo::bravo:9nebesa9nebesa:bravo::bravo: Vse dobro v naslednjih devetih mesecih ti želim Natka
|
|
|
|
KINOKIJA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.1.2005 16:36:13
|
|
|
|
Anonimen
|
:ups::ups::ups:Jaz pa se ne spomnim,če sem ali nisem..bom pa še enkrat ja no Kinokija...en velik hura za:nosecka::nosecka::nosecka:pa enga velizga zdravega:duda: Neva6:rozica:
|
|
|
|
KINOKIJA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.1.2005 17:09:55
|
|
|
|
cmokec
|
:bravo::bravo::bravo::bravo:, čestitke, cmokec
|
|
|
|
KINOKIJA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.1.2005 17:30:39
|
|
|
|
Mirna
|
A sem jst kej zgresila??? Kakorkoli ze, zdaj vem. Cestitke!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo: Mirna
|
|
|
|
KINOKIJA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.1.2005 20:12:03
|
|
|
|
miska2004
|
Čestitke tudi z moje strani :bravo::bravo::bravo: Mirno in lepo nosečnost ti želim, pa drži pestke še naprej za nas :miska:
|
|
|
|
KINOKIJA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.1.2005 20:13:14
|
|
|
|
ZARA
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: jupi!!
|
|
|
|
KINOKIJA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.1.2005 20:54:55
|
|
|
|
Kinokija
|
Iiiiiiiiii, kaj ste me presenetle. :ups::ups: Hvala punce. :rozica::rozica::rozica::rozica: Držim pesti za vsako od vad, da pride k nam pod črto, je tolk fletno 9nebesa9nebesa Meni neki zvija, kot da bo M, tako da padam iz evforičnega veselja do trominutno intervalnega skakanja na WC, če je kej :hudicek: 2 dni zamude in raaaahel plus na CB. Upajmo, da je to to, če pa bo šlo :(, pa vsaj vem, da sem bila na današnji dan noseča in tega mi ne morejo vzeti 9nebesa
|
|
|
|
KINOKIJA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.1.2005 1:38:20
|
|
|
|
Annny
|
Čestitke tudi od mene:bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
KINOKIJA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.1.2005 7:41:20
|
|
|
|
simonas
|
:bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda: Simona
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.