|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KILOGRAMI
16.4.2007 16:15:43   
ALEKSA13
Pozdravljene,

sem v 15 tednu+4 dni in sem se zredila za 5 kg, pa tudi trebuh se mi že kar precej pozna (pred nosečnostjo sem imela 51 kg)
Kako je oz. je bilo z vami?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
16.4.2007 17:15:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ALEKSA13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KILOGRAMI
17.4.2007 8:15:08   
Miša...
Dan.
no js sem v 17t, in imam še kr začetno težo 60 kg....user posted image

Bistvo je očem nevidno!!

15.9. 2007

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2007 10:32:07   
lunca2
Jaz sem v 31 tednu user posted image in sem se zredila za 8 kilogramov. Pred user posted image sem imela 53 kilogramov sedaj pa jih imam 61. user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Miša...)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.4.2007 10:40:17   
facka
skupno sem se zredila 14 kg, niti nisem kakih posebnih želja in napadovuser posted image

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2007 13:10:54   
Mateja82
Pri prvi nosečnosti sem  začela pri 52 kg in se do 20 tedna zredila za 7,5 kg.user posted image
Do konca nosečnosti pa za dobrih 20 kg

Zdaj sem spet v 20 tednu začela sem z 56 kg in se do sedaj zredila za 2 kg.
Kako bo na koncu bomo pa še videli.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2007 15:07:06   
pingi
Živjo!

Ravno danes sem imela pregled; sem konec 16. tedna in sem se do zdaj zredila 3kg (zdaj imam 72kg). Me je pa ginekologinja okarala oz. opozorila, ker sem se od prejšnjega pregleda (pred 6 tedni) zredila za 2 kg. Sicer bolj zaradi zdravstvenih posledic, ki jih ima lahko tako hitro rejenje (oz. v tem tempu), kot zaradi estetskega vidikauser posted image
Naj povem, da se ne nažiram kar povprek, sicer pazim tudi ne pretirano, ampak je vseeno kar malo grozljivo, ko vaga vsakič pokaže več...
Sploh, če se že celo življenje ukvarjaš s kilogrami.
No, smo pa vsaj srečke user posted image  Upam, da ste čim bolj vesele user posted image , ker otročki to čutijo.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2007 15:16:50   
črt
Lep pozdrav jaz sem pa zdaj v 23 tednu in sem se zredila že 8kg če3prav se zelo dobro počutim me je moja ginekologinja pošteno nadrla kaj se grem. tako da zdaj dejansko pazim. Lep pozdravuser posted image

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.4.2007 12:20:46   
Caarmen
Jaz sem se do 22. tedna zredila 5 kg pa mi je G rekla naj se ne nažeram. Imam pa že od prej kar veliko kg. Sama se ne nažeram. Jem veliko sadja in zelenjave. Če sem pa lačna pa je tudi večerja temu primerna - no da sladice ne omenjam - ne veliko kakšno pa - za posladek...

Ne se sekirat. Itak bomo vozke "porivale" kilce bodo pa dol šle....

(odgovor članu črt)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.4.2007 21:07:35   
Splet.Ka
Jaz sem štartala s 53kg. Do 8. meseca, ko sem rodila en mesec prezgodaj, sem jih pridelala +17.

Pa so že zdavnaj šliiiiiiuser posted image

Cvetim...

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.4.2007 9:05:37   
janja
Jaz sem v prvi nosečnosti štartala z 60 kg. Do konca 7. meseca sem pridelala 9 kg, potem pa v zadnjih dveh mesecih še 6 kg. (zame preveč).

Zdaj sem imela že v štartu preveč kg = 66 in sem do 16. tedna pridelala 3 kg. Vem, da me bo G nadrla, sem si pa tudi sama rekla, da moram paziti, ker vem, da me bo na koncu izdala hrbtenica in bom res boga. Nikakor pa na koncu ne smem imeti več kg kot v 1. nosečnosti.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.4.2007 9:37:19   
Anonimen
Jaz pa sem v 20.tednu pa sem se zredila za 5 kg. Me zanima kaj bodo rekli pri ginekologu, že nazadnje mi je tečnarla, kao, da mam pol kile preveč, pol bo jo zdaj tak kap zadela. Sicer pa ne vem kam se sploh redim, ko so mi še kavbojke prav, očitno se raztezajo skupaj z manouser posted image . Pa trebuhčka še tudi nimam tako velikega, mi je en reko, če sem v tretjem mescu. Ampak očitno otroček pa vsa tista tekočina in kaj sodi zraven tolko nanese. Moja mami se je vse skup zredila za 10 kg, jaz pa že na polovici +5. Ma saj se ne sekiram, čeprav jem čist enako kot prej, sploh ne pojem več oz. se mi zdi celo, da manj, ampak očitno tiste vse sladkarije tolko nanesejo.
Lep dan vsem!

(odgovor članu janja)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
20.4.2007 9:44:42   
Anonimen
V prvi nosečnosti sem štartala z 69kg-zredila 24 kguser posted image (težka kategorija),hmal shujšala skor 30 kg
V drugi štartala z 61 kg-zredila sem se 15 kg,zdaj po treh mes. jih imam 64kg

(odgovor članu ALEKSA13)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE:kilogrami
20.4.2007 10:10:28   
Katrin
Med nosečnostjo sem se zredila za 9 kg, po porodu sta mi tako ostala 2 viška user posted image , ki pa sta kmalu izginila user posted image

lp in srečno

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: RE:kilogrami
20.4.2007 10:36:22   
ANDREJA 75
Jaz sem pa v 33 tednu noseča z user posted image user posted image pa sem pridobila 1.5kg kar malo premalo!

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.4.2007 11:27:24   
Naty*
Malo sem se začudila nad tvojim postom. To se mi pa res zdi nekam ZELO malo... kaj pravijo pa zdravniki?

(odgovor članu ANDREJA 75)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.4.2007 20:47:36   
*Lana*
Jaz sem na začetku 14.tedna in sem se zredila za slaba 2 kg. Upam, da ni preveč!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.4.2007 9:58:00   
Pikica pokica
Noseča 21 tednov in sem jih pridelala +5,5.
V prvi user posted image  sem  v tem času imela le +2, na koncu pa + 14, ampak sem že v enem mesecu bila v minusu, čeprav sem jedla še več.

Me prav zanima, kako bo zdaj na koncu user posted image . Upam, da jih ne bo čez 20..

LP

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.4.2007 10:07:45   
Anonimen
Pikica Pokica, se podpišem pod tvoj post - meni je šlo zelo dobro do pred kratkim, sedaj pa NAGLo navzgor!

sem v 22. tednu in imam +5,5.... Pred mesecem dni pa samo +2.... Saj vsi pravijo da gre naglo gor, ampak takole... si sploh ne upam izračunat kaj še bo, če gre tako naprej....

No v prvi sem pa pretiravala, ampak je daleč nazaj in se ne spomnim več, razen končne teže pred in po porodu, pa jasno začetne teže. Tokrat sem si obljubila da ne bo tako velike razlike med začetkom in koncem kot pri 1. user posted image

Upam!

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
23.4.2007 13:30:26   
kety99
Ko sem zanosila, sem imela 60kg, zdaj sem v 29 tednu in jih imam 68,5kg.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.4.2007 21:57:44   
MissLady
Meno so danes tehtala in sem skoraj v nezavest padla ko sem videla številke na tehtnici....user posted image v prvem trimesečju sem pridobila samo 1 kg... sedaj 1 mesec kasneje pa še 3 kg. V samo 1 mesecu 3 kg?!?!?! Sem pol mojemu lubiju rekla, da imajo verjetno tehtnico pokvarjeno user posted image in da se bom zjutraj še enkrat sama stehtala user posted image Sej je res, da so me do sedaj tehtali zjutraj, danes pa pozno popoldne in verjetno tudi to malo nanese (vsaj upam)

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   kilogrami
24.4.2007 13:41:37   
pika79
Jaz sem v 33t in sem pridelala skoraj 9 kg,..je pa tudi meni teža poskočila za kar 4,5 kg v enem mesecu in pol in sicer med 22 in 26t, pol se je pa umirilo, v zadjem mesecu sem se zredila le še 1 kg,..tko da se je treba paziti in včasih pač teža kar poskoči,...:))

Srečno vsem,

ANDREJA 75, pomojem si se zmotila 1,5 kg za dvojče v 33t je ornk premalo ne le malo, a si mogoče mislila 15 kg????user posted image

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: kilogrami
24.4.2007 15:19:53   
vesa
Živjo, jaz sem 18t 3d noseča in sem se zredila za 6 kg in me na pregledu niso nič ozmerjali, pred nosečnostjo sem imela 65 kg sedaj pa jih imam 71 kg. Lp

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.4.2007 16:01:35   
bonci
Hoj!
Zaključujem 15T; zredila sem se za 3,5 kg; čakamo user posted image  user posted image .

Andreja75 - ali lahko preveriš podatke. A ni 1,5 kg ornk premalo?

(odgovor članu vesa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.4.2007 19:33:08   
Laubica
Sem v 12t in sem se zredila že za 3kguser posted image ,v prvi nosečnosti sem pa bila pridna in se vse skupaj zredila samo 8 kg

(odgovor članu bonci)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?