|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KIKERCE........
7.3.2006 8:47:19   
fipi
Pa kje ste vse. A ste že vse diplomirale user posted image .

Jaz sem totalno zabluzila. Rabim pošteno brco v rit, da se spravim učit. user posted image user posted image  Čez en teden imam izpit, pa se še nisem nič učila. Pol bo pa spet jok... user posted image .

In kako ste ve kaj pridne...................
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KIKERCE........
7.3.2006 9:53:38   
Margareta

Jaz sem tamalega nesla v spodnje nadstropje, kjer mi ga do 12 čuva moja mati. Do 10.00 bom visela na RR, potem grem pa diplomo pripravljat.

Gre mi pa tako počasi, da si grem sama sebi na živce. Če bi malo manj na netu visela, bi jo imela že zdaaavnaj napisano.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2006 13:25:07   
Anonimen
Mene ni... sem se skrila kilometer pod zemljo, ker mi je tako nerodno, ker sem TAKO ZELO zabluzilauser posted image user posted image

(odgovor članu Margareta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2006 13:38:15   
viv_
eno brco prosim ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2006 14:07:13   
Jančika_
Viv (saj na začetku stavka je lahko z veliko, neuser posted image user posted image ), evo ti brco: :smajli, ki brca:. Pa vsem drugim tudi. Jaz bi jo tudi rabila, samo doker nimam malega kam dat čez dan, bo od tega samo plava rit, pa nič drugega.

Čakamo na plac v vrtcu; tu pa tam mi ga sicer lahko popazi prijateljica, samo jaz rabim stalni čas, nekaj ur skupaj, tole flikanje mi ne gre najbolj od rok. Utrujena sem ko sto pesov, pritisk imam tako nizek, da se komaj vlečem (85/50) in ko imam uro ali dve fraj, grem raje na eliptik, ker mi to malo dvigne pritisk in me potem vsaj ne boli glava - če se usedem za zapiske, pa kar kinknem. Mater, ko kaka stara mama.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2006 19:09:03   
Annny
No, da vas mal brcnem v tazadnjo, babnice!!user posted image user posted image user posted image

Ej Jančika, glede varstva sva na istem..naša uboga babi si je nesrečno nalomila rebro, tako da mora trenutno počivat.. zato sem s tamalčico večino časa sama in zvečer utrujena kot ne vem kaj. V vrtec še ne hodi, ker jo bomo do 3. leta kar cartljali domauser posted image

No, čez ca 14 dni imam na isti dan dva zelo zahtevna izpita...ampak sem se zapičila, da se ju losam, pa pika.
Zdaj pridno delam vsak večer..učim se od ca. 20.30 do kakih 2h zjutraj, ni druge. Vem, da bo šlo.

Fora je v tem, da ko se enkrat res lotiš učenja, potem te potegne noter!

Kar se gospodinjskih opravil tiče (pomivanje tal ipd.), jih opravim skupaj s tamalo dopoldne...mi pomaga, briše s cunjo ipd. Evo, zdaj jo grem skopat, jo spravim spančkat, potem pa med bukve.

Se mi katera pridruži?user posted image
No, dejmo se skupaj učit in se spodbujat!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2006 19:48:19   
viv_
Jaz se nimam nič več za učit, samo še pisat morm... user posted image  Pa bi rajš mela še 5 izpitov za narest, kot tole magistrsko za napisat...

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.3.2006 19:53:42   
Annny
Ajoj...a zamenjava, viv...jst rajš pišem, kot se učimuser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.3.2006 20:25:58   
StBarbara
evo me...

tudi jaz se učim za izpit, ki ga imam ta teden user posted image ....sicer gre po polžje ampak sej bo user posted image

Annny, tudi mi bomo tamalega crkljali do 3 leta doma user posted image user posted image user posted image

lp

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.3.2006 20:55:39   
Annny
StBarbara, držim pesti zate, saj bo, boš vidlauser posted image user posted image user posted image

Hja, po polžje gre, res jeuser posted image  Ampak otrok da človeku kar neko disciplino...ker ne zmoreš več vsega 'tik pred zdajci',
ampak je treba po malo pa po malo...

Zdaj grem pa smuk nazaj za bukveuser posted image user posted image

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.3.2006 23:06:43   
StBarbara
Ok Annny, grem jaz tudi med bukle.
Ampak ne vem, če bom kot ti, zdržala do 2h....sem tako user posted image user posted image user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.3.2006 13:22:51   
viv_
Evo, javljam se, da sem bila ful pridna. Napisala sem dispozicijo in jo oddala mentorju. Upam da mi bo požegnal, da potem zberem papirje in oddam prijavo. user posted image user posted image user posted image

Moj cilj je, da enkrat do jeseni magistriram. Mislim, da bi se dalo!

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.3.2006 15:39:38   
Annny
Čestitke, Viv!!!user posted image user posted image  le tko naprej!!!!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.3.2006 8:09:32   
brbra
evo še mene

nč novega . Spim na matematičnih lovorikah, vmes napisala program, ki se mi je zrušu in zdaj čakam boljše časeuser posted image user posted image Bo treba migatuser posted image Evo od ponedeljka naprej, ker danes je žur, jutri bo maček- pon bo pravi danuser posted image user posted image

Aja pa mene bi moral kar kakšen valer za asfalt malo zadet pa še me ne spravi skupi.user posted image

lp

Je ni stvari, ki me ne gane, sploh pa ne hrane

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Odkrivamo IT smučarske destinacije te zime
To zimo je treba obiskati sončne avstrijske Alpe in italijansko Južno Tirolsko, Falkensteiner Hotels & Residences pa poz...

kdaj
Lelly28 RR

Kdaj je najbolši čas, da rodiš?

poleti (42%)

jeseni (4%)

pozimi (17%)

spomladi (38%)

Število vseh glasov: 24

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!