Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KDAJ lahko rečeš, da je otrok SHODIL? 14.5.2006 20:49:24
|
|
|
|
mia-2
|
To pa tud mene zanima.Naš sicer naredi kr nekaj korakov sam ampak ga moraš prav prepričvat da gre.Ker se očitno bolj varno počuti na vseh 4.Sicer gre lepo če se za moj prst drži.Vsi pravijo: a vaš pa že hodi?-sam men se sploh ne zdi to hoja če se za nekaj skoz drži.Za mene hodi ko laufa sam po dvorišču?!
|
|
|
|
RE: KDAJ lahko rečeš, da je otrok SHODIL? 14.5.2006 20:58:04
|
|
|
|
al1*
|
Težko rečt. Po mojem, ko sam prehodi nekaj metrov brez pomoči.
|
|
RE: KDAJ lahko rečeš, da je otrok SHODIL? 14.5.2006 21:08:53
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz sem "rekla" da je shodil, ko je sam prehodil sobo. Nekje 5-10 korakov. To je bilo pri 11 mesecih in pol.
|
|
|
|
RE: KDAJ lahko rečeš, da je otrok SHODIL? 14.5.2006 21:17:43
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz mislim, da nekje 10 korakov.
|
|
RE: KDAJ lahko rečeš, da je otrok SHODIL? 14.5.2006 21:40:10
|
|
|
|
Magi*
|
tkole seem se jaz prakrat že prenaglila. Zarja je začela malo korakati (prehodila sobo) pri 13 mesecih, potem pa spet nehala in spet začela, pa naslednji dan spet nič.... pa je zbolela in pozabila hoditi...pa spet rokica... OD DANES PA HODIIIII!!!!!! in to dirka po stanovanju!!!!!!!!!!!!!!! (še 4 dni ji manjka do 17ega meseca ). sam, da si do jutri spet ne premisli (smeško, ki moli).
|
|
RE: KDAJ lahko rečeš, da je otrok SHODIL? 14.5.2006 21:59:52
|
|
|
|
Barči78
|
Jaz tudi mislim tako, npr. pri nas je Neja že pri 10,5 mesecih delala po dva, tri korake sama, samo to zame še ni ravno hoja, je pač poskušala, pri 11,5 pa je začela tako, da je prvi dan naredila 5 korakov, drugi 10, in sedaj v bistvu ta teden čez cel dan po malem hodi. Ne odneha. Tako, da prehodi celo sobo, ali pa po petih korakih sede na rit. To pa že lahko rečem, da hodi. Se pravi, ko otrok začne hoditi, je takrat, ko vsak dan naredi kakšen korak več in se cel dan več ali manj ukvarja s hojo.
|
|
RE: KDAJ lahko rečeš, da je otrok SHODIL? 14.5.2006 22:11:39
|
|
|
|
Lunca1
|
Zame takrat ko naredi nekaj korakov, pa da ni to da se samo nekomu zabriše v naročje, ki ga na drugi strani ulovi. Se pravi, ko pri tem že uporablja ravnotežje.
|
|
|
|
RE: KDAJ lahko rečeš, da je otrok SHODIL? 15.5.2006 7:30:46
|
|
|
|
SaaS
|
Jaz sem se tudi to spraševala, ko so se kolegice hvalile, da njihov pa že hodi pri 9,10 mesecih.... Ampak pri mojem sinu potem ni bilo dileme. Zelooo pozno je shodil. Malo manj kot 17 mesecev, takrat je pa kar presenetil. Smo sedeli v dnevni in kar naenkrat se je spustil in naredil pet šest korakov, se prijel nečesa obrnil in spet in spet. Sva ga kar gledala. Še celo posneti mi je ratalo te njegove prve poskuse. Nalsednji dan že več korakov naenkrat, tako da sem brez dvoma rekla, da je shodil.
|
|
|
|
RE: KDAJ lahko rečeš, da je otrok SHODIL? 15.5.2006 11:56:58
|
|
|
|
Magi*
|
Saas, mi smo tudi tako nestrpno že čakali, da mala shodi, da smo jo tudi uspeli posneti. in to zares lepo hodi, se obrne ne da bi se prijemala stvari in gre dalje in že po malem teče. sicer je res, da je prej že 7 mescev hodila s pomočjo naših prstov in skakala in hodila po postelji, ampak zgleda, da je imela en strah pred samostojno hojo... valjda, da sem še zdaj čisto preč. ne mi zamerit
|
| Stran: [1] |
Vam je ime LENA všeč?nika23da (
39%)
ne (
61%)
Število vseh glasov: 306Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!