Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
KDAJ hormoni v normalo? 11.3.2008 9:13:13
|
|
|
|
kiki13
|
LP! Mene pa zanima KDAJ se v telesu zopet vzpostavi neko normalno stanje, ravnovesje hormonov, KOLIKO ČASA PO DOJENJU. Ker se mi zdi, da je tukaj ta meja, ko se začnejo hormoni ne vem kaj... torej konec dojenja. Zakaj to vprašujem? Imam namreč zelo zelo suho nožnico in mi je G že takrat na poporodnih pregledih rekla, da je to zaradi hormonov-dojenja in da dokler bom dojila bo to tako, da potem se pa stanje počasi boljša. No, jaz sem nehala dojit 2. letnika pred kakšnimi 10.dnevi in vem, da še ni za pričakovat rezultatov, za katere sploh ne vem, če še kdaj dobo , ampak imam vsaj upanje, ker verjamem svoji G. Probala sem z gelom multi-mam ali kako že, pa sem na nekaj v tem gelu preveč občutljiva, zato ne pride v poštev, danes grem kupit nekega drugega, ki je baje ''bolj naraven''. ( tako sem prebrala na forumu, kjer odgovarja dr.Pušenjak). Moti me zadeva, ker me zelo peče in pa ker je suho suho, spolnih odnosov zaradi te ''bolečine'' sploh nimava ampak kaj naj? Sva poskusila pa me preveč peče. Jaz še vedno verjamem svoji G Sploh se ne morem sprijaznit s to suhostjo, ker sem bila prej zelo zelo vlažna če razumete. Joj, koliko komplimentov sem slišala na ta račun sedaj pa ne morem imet niti normalnih spolnih odnosov. Zanima me kakšne imate kaj izkušnje tiste '' ta suhe'' ?
|
|
|
|
RE: KDAJ hormoni v normalo? 11.3.2008 9:14:41
|
|
|
|
Lunc_a
|
Se staraš kaj hočeš,se je treba sprijaznit ti ne morem pomagat,sem mlada pa tudi ko nisem imela otroke sem imela takšne težave,tko da...
|
|
|
|
RE: KDAJ hormoni v normalo? 11.3.2008 9:20:37
|
|
|
|
urskas
|
po moje boš morala počakati, da se ti vrne cilkus v stare tire... Pri meni je trajalo približno dva meseca...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?