Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KDAJ otroka preseliti... 30.11.2005 12:47:51
|
|
|
|
ma-ja
|
Tjaša je šla v ta veliko posteljo, ko je bila stara 2,5 let. Eno leto spi v tej postelji, vendar ima še vedno ograjico, pa še blazino zraven prislonim (da se ne udari). Mislim, da otroka lahko daš v večjo posteljo, vendar še kar dolgo rabijo varovalo, da ne padejo dol. Moja mala nagajivka pa nikoli ni hotela spati v otroški posteljici (njen starejši bratec tudi ne), s ta veliko posteljo pa smo rešili problem spanja. Tako, da sem jaz definitivno za ta veliko posteljo čimprej!
|
|
RE: KDAJ otroka preseliti... 30.11.2005 13:48:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
Anže je šel v "tavelko" posteljo pri 18m, pa je do sedaj (se pravi v dobrih 2 mesecih) le enkrat dol padel, čeprav spi zelo nemirno. Za primer padca imam na tleh pred posteljo eno mal debelejšo deko, da ravno na laminat ne prileti. LP
|
|
|
|
RE: KDAJ otroka preseliti... 30.11.2005 13:49:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Med dvemi in tremi leti.AMPAK z varovalno ograjo na postelji.
|
|
|
|
RE: KDAJ otroka preseliti... 1.12.2005 10:38:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja zato pa ograjo po celi dolžini postelje,ker se otroci ponoči spremenijo v plezalne mojstre najdejo lukno,tam kjer ni zaščiteno in pogrnejo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?