|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KDAJ POVEDATI
3.4.2005 12:06:00   
KMALU
Moja kolegica je pred kratkim zanosila in vecina njenih prijateljev ( in malo kasneje tudi ostali ) smo zvedeli, ko je bila noseca 5 tednov.
Zanima me kdaj ste ve povedalale. Vedno se govori o nekem tveganju in, da naj bi se pocakalo z novico 3 mesece....
??:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KDAJ POVEDATI
3.4.2005 12:10:36   
AKŠ
ojla!

midva sva staršem povedala takoj ko je moja G potrdila nosečnost (6t), za ostale pa sva rekla da bova povedala po tretjem mesecu - ampak verjemi, ko si tako srečen, tega svojim prijateljem ne moreš prikriti, saj komaj čakaš, da poveš to celemu svetu.... 9nebesa

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   KDAJ POVEDATI
3.4.2005 12:12:43   
KMALU
ja to pa verjamem in tudi zato sprasujem.. Najbrz tako sreco moras delit z drugimi, ker ce ne te raznese.. :)-

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   KDAJ POVEDATI
3.4.2005 13:02:04   
Anonimen
Midva sva počakala debele tri mesece, ker nikoli ne veš.

Smo bili ravno na morju s frendi, kjer se je ponavadi pilo in kadilo. Pa nisem kadila niti pila, pa so me punce enkrat po enem tednu vprašale: Kuga je zakaj, pa ti nč ne piješ? Si noseča? Jaz pa: ne. In pri tem je ostalo. Sploh niso posumile :)-

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   KDAJ POVEDATI
3.4.2005 13:36:50   
SašaR
Ko bom jaz noseča (upam da kmal), bi tud rada počakala ene 3 mesece. In upam de se mi nebo že ful poznalo. Pri nas je stvar taka, da ko bi povedala njegovim doma, bi šla novica s svetlobno hitrostjo naprej, pol pa de se kej zgodi, mi pa tud ne bi blo glih fajn.
Upam da bo ratal tako!
Punce lepo nedeljo!:rozica:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   KDAJ POVEDATI
3.4.2005 14:43:23   
Anonimen
Jaz sem šele po kakšnih treh mesecih test naredila. Po tem je bilo uradno in sem pač povedala.

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   KDAJ POVEDATI
3.4.2005 14:48:22   
KMALU
Ojej Splisni, kako si pa zdrzala tako dolgo brez testa? Vsaka cast.... :)-

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   KDAJ POVEDATI
3.4.2005 15:11:40   
Anonimen
Ma kaj pa vem, sem si rekla, če sem noseča, sem itak, rodit bom že šla, ko bo čas, ha, ha. Potem me je pa tako v trebuhu zvijalo, že od začetka, da me je moja sestra nagnala test delat, ker je rekla, da moram k zdraviku, da ne bo kaj narobe. No, in sem šla. Pa je bilo vse v redu, razen da me je una babnica nadrla, kje sem toliko časa hodila, ker je 2 meseca za čakat, da prideš do ginekologa. Pa sem vptrašala, če sem za roditi tudi že prepozna ali bi se dalo še kaj zmenit.

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   KDAJ POVEDATI
3.4.2005 15:23:17   
KMALU
haha;)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   KDAJ POVEDATI
3.4.2005 15:44:27   
SU
Jaz pa pravim, da nima smisla čakat cele prve 3 mesece, ker itak tudi potem nikoli ne veš... Sploh pa bi najbližji itak posumili, da nekaj ne štima, če bi bilo "kaj narobe" (pa tut če ne bi vedeli za nosečnost)! Midva sva povedala po prvem pregledu vsem (služba, familija, ...)! Prijateljem še prej, ker smo šli vmes na morje in nisem pila nič alkoholnega( v nasprotju z ostalimi leti:ups::)- ). Tko, da..... ne vem. Srečo moraš res deliti z ostalimi!! Je še lepše!!:love::nosecka: LP, Saša (39)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   KDAJ POVEDATI
3.4.2005 16:38:24   
Urška//
Midva sva tudi hitro povedala, takoj po prvem pregledu v 7 tednu,sploh pa so vsi vedeli da si zelim in ce bi me slucajno kdo vprasal ne bi mogla rect ne,ker baje tega ne smes tajit, sicer pa niti ne bi zdrzala, ko pa mi je samo to slo po glavi.

LP

Urska//in:roza::duda:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   KDAJ POVEDATI
3.4.2005 17:30:56   
Janika
Povedala sem ko je CB pokazal :modri::roza:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   KDAJ POVEDATI
3.4.2005 19:50:36   
Naja31
Midva sva pa kar lepo pocakala, da so minili prvi trije meseci.
Takoj je izvedela samo moja dobra prijateljica in njegova dva dobra prijatelja, vsi ostali pa sele nekje okrog 14. tedna. Meni je bilo pa ful fajn, da sva imela eno skrivnost, ki je bila samo najina :)

Pa se tiste, ki so sle skozi to,so mi povedale, da je potem res hudo, ko te gre kaj narobe in te vsi sprasujejo, tako da sva raje pocakala.

Lp, Naja:nosecka: se 8 dni

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   KDAJ POVEDATI
3.4.2005 20:04:06   
Jančika_
Ljudje smo zelo različni. Meni bi bilo zelo hudo, če bi bolečino po ss morala tiščati v sebi. Če poveš sam, te nihče ne sprašuje nič neprijetnega. Zato sem vesela, da sva obakrat takoj povedala za nosečnost in tudi, ko je prišlo do ss. Tako nisem bila deležna nobenega neumestnega vprašanja, govoriti o tem pa mi je pomagalo preboleti.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   KDAJ POVEDATI
3.4.2005 20:14:33   
Jessy
Moja najboljša prijateljica je izvedela par dni po testu CB, starši in sestri so izvedeli, ko je G potrdil, da je plod in mu bije srček (8.t), v službi pa sem povedala nekje v 11. ali 12. tednu.

Meni se zdi čisto OK, da sva kar hitro povedala, ker sem tak tip človeka, da bi mi bilo lažje, v primeru, da bi bilo kaj narobe, če vedo vsi, ker ti je treba potem dosti manj razlagati in mislim, da so tako bolj razumevajoči do tebe. Sicer pa ne smeš misliti na najslabše. Jaz sem bila vedno optimist in sem še naprej.

Sploh je pa težko čakati toliko časa s tako novico.

lp, Jessy

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   KDAJ POVEDATI
3.4.2005 20:40:08   
anajmad
Ko sem bila prvič:nosecka:,sem povedala tam nekje po treh mescih.Ko sem bila drugič:nosecka:,je moja hči raztrobila takoj,ko sem prišla iz bolnice.Ta drugič se je tragično končalo po petih mescih in zarekla sem si,da nikoli ne bom več tako zgodaj povedala.
en lp:morje:D.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   KDAJ POVEDATI
3.4.2005 23:15:14   
Anonimen
Midva sva povedala staršem v 5. tednu, v službi in sorodnikom pa po 2.pregledu, torej v 12. tednu. Je pa bilo ravno fajn, ker je moj :love: to povedal v svojem govoru na tastovem abrahamu in je naenkrat izvedelo 40 ljudi.

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   KDAJ POVEDATI
4.4.2005 7:34:33   
Anonimen
Jaz sem tudi takoj povedala, ko je test pokazal črtici. In hvalabogu da sem, ker potem je hitro prišlo do težav in je bilo treba v bolnišnico - kdo te bo pri tem tolažil, če ne najbližji? In kako bi se počutili najbližji, če bi šele zaradi bolnišnice izvedeli, kako in kaj? Meni osebno se je izkazalo, da je bilo tako najbolj prav :)

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   KDAJ POVEDATI
4.4.2005 9:38:34   
Rozalija
Povedala sva nekje po desetem tednu... najprej staršem, pa čez kakšna dva tedna po nuhalni še prijateljem. Če bi bilo kaj narobe bi verjetno povedala le staršem, ali pa še to ne. Ne maram nekega tolaženja in smiljenja ljudem. Pa se mi je zdelo tako prav. V službi bi počakala še kakšen mesec, a sem morala na bolniško in so me takoj vprašali če sem noseča.

Je pa bilo tako, da me je prijateljica spraševala kdaj bova imela dojenčka (sem bila že noseča) pa sem rekla, ah kje pa je še toliko časa za to.

V drugo isto ne mislim povedati prej, razen če se ne bom dobro počutila, pa še to le staršem, prijateljem pa po nuhalni.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   KDAJ POVEDATI
4.4.2005 10:06:57   
tulipan
midva sva povedala staršem takoj, vsem ostalim pa kasneje, po ultrazvoku v 10t.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   KDAJ POVEDATI
4.4.2005 11:45:51   
Teya
mojim staršem sva povedala še isti dan, ko sta se pokazali :modri::roza::bravo:, saj bi tudi v primeru težav potrebovala njihovo podporo (preizkušeno)....njegovim in najboljši prijateljci po 1. pregledu, to pomeni v 9 tednu, za vse druge pa smo čakali, da minejo 1. trije meseci...če povem odkrito, sem sama pred 4. mesecem bila kar fajn diskretna....vem kako boli, če gre kaj narobe:((....in verjetno pomilovanja vredni pogledi ne pašejo najbolj....:zmeden:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   KDAJ POVEDATI
4.4.2005 13:04:46   
bambi
Midva sva staršem povedala takoj po 1. pregledu, ko je G potrdila, da je vse OK, ostalim pa bom povedala po nuhalni svetlini, sicer pa dolgo tako več ne bom mogla skrivat, ker sem bila prej bolj suha, sedaj pa se mi trebuh kar širi......

Bambi

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   KDAJ POVEDATI
4.4.2005 16:09:17   
taška30
Jaz pa nikoli nisem razumela, zakaj bi čakala. Saj zgodi se lahko kaj slabega tudi po 3 mesecih, pa ne samo to - ali je kaj sramotnega, če moraš pač povedati za ss? Kvečjemu lažje ti je, ker ti kdo pove kakšno tolažilno misel. V službi itak težko zatajiš ss, ker greš vsaj za par dni na bolniško (ne vem, no, jaz bližnjim sodelavcem ne bi mogla lagat v obraz, da sem šla na bolniško zaradi prehlada), staršem in dobrim prijateljem pa tudi ne bi tajila - moraš bit res dober igralec, da pred najbližjimi skriješ čustva...
No, samo moje mnenje...LP

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   KDAJ POVEDATI
4.4.2005 18:27:29   
Anonimen
Jaz nisem povedala prej, ker sem vraževerna. In pravijo, da če poveš pred koncem prvih treh mesecev, potem se lahko kaj slabega zgodi.....:zmeden2::zmeden2:.
Moji kolegici se je, je povedala vsem sorodnikom, potem pa je plod odmrl. Pa je bil jok in ni niti telefona več dvigovala nikomur.

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?