Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KDAJ PIŠKOTKI Z JAJCEM?? 23.2.2006 17:15:28
|
|
|
|
tulip
|
Mi smo kupili Plasmon, ki imajo not gluten-pšenico in mleko, dala sem jih po 6mes... Problem nastane lahko z eventuelno alergijo, vendar po mojem po 6mes ne bi smelo biti panike. Saj se tudi rumenjak uvaja po 6 mes, vsaj tako tolmači pediatrinja...Ne vem, mi imamo 6,5mes in česa z jajcem še nismo jedli zaradi nagnjenosti k alergiji in problemov s kožo...
|
|
|
|
RE: KDAJ PIŠKOTKI Z JAJCEM?? 23.2.2006 18:29:38
|
|
|
|
sezam
|
Mislim, da ni problema, saj v en piškot pride relativno malo jajca. Jaz sem ji tud nekje po mesecu dal (Milupine), pa je blo vse OK.
|
|
RE: KDAJ PIŠKOTKI Z JAJCEM?? 24.2.2006 0:00:47
|
|
|
|
Suzi*
|
pri 6m začeli uvajat gosto hrano Pri 8m začeli s piškotki (Hipp) Mannerjeve piškotke papa od 9m naprej. So ful dobri. Imajo pa notri tudi med. Ampak kot je tudi sezam napisala, teh sestavin pride v piškotu ful malo, tako da po moje ni panike če mu daš.
|
| Stran: [1] |
Dekliško ime na črko KUnnaaKatero izmed naštetih ime za deklico vam je najbolj všeč?Karmen (
46%)
Katrin (
29%)
Kamila (
8%)
Klementina (
18%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!