|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KDAJ 1. PREDGLED
24.3.2007 6:49:20   
maja24-2
Ojla
Zanima me kdaj ste ve mele prvi pregled. Jaz sev včeraj poklicala G in me je naročila šele konec marca, ker je rekla da sprejema šele po 9 t nosečnosti.
Se mi zdi ful čuden ker pred 3 let sem pri hčerkici že v 6 t  poslušala srček in v 9t mela že drugi pregled.
Se mi zdi da na user posted image pa res ni treba šparat.
papauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KDAJ 1. PREDGLED
24.3.2007 7:02:35   
Putka
Tudi mene so naročili nekje 8-9 teden. V prvi nosečnosti sem imela uz pri 7-ih tednih, pa se nobenega utripa ne spomnim, samo ena vrečkica se je vidla, not pa pikica. Čist v redu so te naročili, potem imaš pa še 2-3 tedne do nuhalne.

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.3.2007 8:05:57   
žarnica
jaz sem imela 1.pregled v 5. tednu, se je že vse videlo in slišalo.user posted image

V 1.nosečnosti sem pa imela v 7.tednu, ker prej nisem vedela,da sem noseča.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.3.2007 8:54:20   
Anonimen
Prvi pregled sem imela v 9 tednu. Čisto OK so te naročili. Mislim, da to ne delajo, ker bi šparali na nosečnicah, ampak zato, ker dostikrat prej na UZ ne vidijo nič drugega kot gestacijsko vrečko in smo user posted image  potem v hudem stresu do naslednjega pregleda.

(odgovor članu žarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2007 8:59:05   
kaja80
Prvi pregled sem imela v 6t, drugega v 8t. G je rekla, da me je na prvega naročila tako zgodaj, da izloči izvenmaternično nosečnost, se je pa videlo bolj malo, tako kot je rekla putka, ena vrečkica pa ena pikica not. V 8t pa se je že bolj orng vidlo in srček je utripal.
Jaz mislim, da te je čist uredu naročila.

Lp 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2007 9:07:38   
kesi
Jaz sem bila na 1. pregledu v ponedeljek in je ginekolog potrdil,da sem v 8t2d.  Mislim, da si naročena ravno prav,saj boš že več videla.

KESI

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2007 9:38:00   
Nikki24
Tudi jaz sem imela prvi pregled že v 5. tednu, pa se je že videlo. Naslednjega pa potem v 9.tednu.

LP

(odgovor članu kesi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.3.2007 9:38:36   
Jumpy
Jaz sem imela prvi pregled v 11. tednu. Itak se ne da nič pomagati, če je z zarodkom kaj narobe. Razen, če imaš izvenmaternično nosečnost.

(odgovor članu kesi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.3.2007 10:42:36   
eya
Prvi pregled sem imela v 8. tednu.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.3.2007 13:51:03   
Ninica
Prvega sem mela v 6. tednu

LP, Ninica

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.3.2007 15:14:16   
lunca2
Jaz sem imela prvi pregled v 8. tednu user posted image . In se je že lepo slišalo bitje srca. Je pa čisto odvisno od ginekologa kako naročauser posted image .

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 24.3.2007 15:15:06 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?