Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KAj naredite z risbicami? 29.12.2005 11:03:05
|
|
|
|
tascha
|
Mi smo jih nekaj časa šparali, ker pa se jih je nabralo ogromno (ful rad riše in ustvarja), smo jih začeli dajat stran. Ne sicer čisto vse, večino pa! če bi hotli šparat, bi rabli še eno sobo za te stvari.
|
|
|
|
RE: KAj naredite z risbicami? 29.12.2005 12:37:38
|
|
|
|
lin
|
Ta prva čička čačka visi uokvirjena na steni,pa tudi pri nonah že visijo,drugače jih načeloma spravljam ampak kakšna roma tudi v smeti,poavadi takšne ki so na reklamnih listih
|
|
|
|
RE: KAj naredite z risbicami? 29.12.2005 14:05:54
|
|
|
|
Jančika_
|
Pri nas jih sicer še nimamo veliko, tako da še ne mečemo stran. Bomo pa, saj vsega tudi ne moreš šparat. Bova pa vsako sliko poskenirala ali kar pofotkala (tako počneva že nekaj let z vsemi papirnatimi zadevami).
|
|
|
|
RE: KAj naredite z risbicami? 30.12.2005 0:26:16
|
|
|
|
viv_
|
Stvaritve iz vrtca, ki jih sproti dobivajo domov, visijo na steni v Mirninem kotičku, nad njeno mizico. Ostalo pa mečem stran.
|
|
|
|
RE: KAj naredite z risbicami? 31.12.2005 8:56:39
|
|
|
|
Maxica
|
Joj, jaz sem do zdaj kr vse sproti stran metala, saj je ponavadi imel za več dni en papir, in ga je na koncu še strgal. Po temno modri debeli črti po novem oranžnem kavču in po dolgi črti s kulijem po bež usnjenem kuhinjskem stolu smo risanje začasno ustavili. Sem mu pa kupila tisto risalno magnetno tablo, da potem sproti zbriše, kar nariše. Sem pa videla, Kristina, da Filip lepo riše kar v trip trap stolčku. Mi smo čarali kar v dnevni sobi na tleh, pol pa res samo paziš, da ne bo česa umazal. Bomo sedaj kar v kuhinji za mizo risali, pa bo. Pol bom pa vse shranila, kar se bo dalo.
|
|
RE: KAj naredite z risbicami? 31.12.2005 21:57:28
|
|
|
|
dory
|
Prvo stvaritev mam v okvirju, drugace pa sem prvih nekaj datirala in spravla, zej neki mecem stran,bom pa na vsake toliko kako spravla...:)
|
|
|
|
RE: KAj naredite z risbicami? 8.1.2006 1:22:11
|
|
|
|
KODA
|
Tisto kar prinese iz vrtca vse shranimo.
|
|
RE: KAj naredite z risbicami? 8.1.2006 22:29:01
|
|
|
|
sarasamo
|
Ker zelo radi rišemo, sem risbice spravljala v mapi, po vrstnem redu, opremljene z datumi ali vsaj mesecem na hrbtni strani. Potem pa sem jih nesla v fotokopirnico, kjer so mi jih zvezali skupaj po letih in tako ima lep spomin, spravljeno je pa kar med knjigami. Tako imamo že 4 knjigice, sedaj bomo dali delati pa še eno.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Število otrok!Alter_egoKoliko otrok imate?0 (
16%)
1 (
41%)
2 (
28%)
3 (
9%)
4 (
3%)
več (
2%)
Število vseh glasov: 457Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!