|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAj je to?
12.1.2009 20:17:58   
bibabuba
Pozdravljene!

6. tednov staremu dojenčku so se okoli ust in po trebuščku pojavili rdeči izpuščaji.

Vprašanja:

- Kdaj se dojenčkom čisti koža, da ni le to.Brala se dolgo nazaj, da v sedmem tednu?

- Kdaj se pokaže reakcija na zamenjano mleko? ker je bil zaprt, sva iz Novalaka prešla na Aptamil Comfort; v ponedeljek prejšnji teden; prebavne težave so se popravile že naslednji dan zvečer, medtem ko so se spuščaji spustili včeraj. Ker mi je zmanjkalo olja Mustela Stelatopia; sem ga kopala zadnje tri dni z Mustela trdim milom; ali je možno, da je reakcija milo?

- Kaj mislite ve?

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAj je to?
12.1.2009 20:27:29   
Taula
Po trebuščku? Koliko pikic pa ima? Hm...ko je moja miša imela čiščenje kože mi je P rekla, da če dobi pikice po trebuhu da je lahko znak alergije na mleko. Ko se ji je koža pucala je imela pa mozolje po celem obrazu.
Možno da je reakcija na milo...otroka ni potrebno militi vsak dan, ker ima nežno kožo. Lahko ga umiješ samo z vodo in 1 do 2 na teden z milom.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu bibabuba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2009 20:35:23   
bibabuba
Zakaj pa alergija na mleko šele sedaj? Saj že 6 tednov pije "kravje mleko".

Kličem sonce!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2009 20:36:33   
Taula
Ni nujno da se pojavi takoj, lahko se pojavi tudi šele pri 6 mesecih npr. Nam so se alergije pojavile pri 4 mesecih.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu bibabuba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2009 20:36:44   
Naja31
Alergija se lahko pojavi kadarkoli, ne samo po prvem užitju. Tega tudi jaz ne razumem,ampaktako pravijo.

(odgovor članu bibabuba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2009 21:05:15   
cursa
Zakaj se pojavijo izpuščaji je verjetno veliko različnih variant. Se mi pa zdi zanimivo kako nekatere dnevno vsak dan uporabljate pri tako malih otrocih milo. Jaz imam še svojo kožo tako rada, da ji ne nudim vsak dan mila. S takimi in drugačnimi mili uničuješ telesno floro. Zanimivo, kako smo narejeni. Najprej nobeno milo ni dovolj dobro, da bi spralo vse iz nas, potem pa nobena krema ni dovolj dobra, da bi vse nazaj nanesel. Najprej drgnemo dol, potem spravljamo nazaj. user posted image
Mojo dvomesečno punčko kopam vsak drugi dan. Milo uporabljam le enkrat tedensko in zato še ne pomeni, da je moja punčica umazana ali, da smrdi. Ima pa zelo lepo kožo, kak mozoljček na obrazu in prav nič suho kožo po telesu. 

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2009 22:34:53   
sttj
tudi jaz ju kopam vsak dan,milim pa samo 1x tedensko,imata lepo kožo,sigurno je dobil izpuščaje zaradi menjave hrane,ni pa nujno,da je alergija.

(odgovor članu cursa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?