Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
KATERA POZNA SCHÄFER BOUTIQUE 11.2.2005 9:32:26
|
|
|
|
African queen
|
A imajo oni mogoče sedež v Idriji??Meni se zdi,da sem tudi jaz nekaj časa nazaj dobila njihov katalog!Nisem pa nič kupila,tako,da ti ne morem glih pomagat.
|
|
|
|
KATERA POZNA SCHÄFER BOUTIQUE 11.2.2005 9:36:28
|
|
|
|
KIRA
|
ja, piše da v idriji.
|
|
|
|
KATERA POZNA SCHÄFER BOUTIQUE 11.2.2005 9:49:00
|
|
|
|
buča
|
Ja poznam.men so pa notri čudovite stvari.še posebno tista bela kopalnica.Nisem pa še nič naročila,ampak bom.Za v Pikino sobico neki vrtiljaček,ki so gor rožice in čebelice.Ne vem no.Tista porcelanasta punčka,je totalno draga.Mislim 111 tisoč???!;)
|
|
|
|
KATERA POZNA SCHÄFER BOUTIQUE 11.2.2005 9:50:51
|
|
|
|
TaRe*
|
Silikonski modeli so čist ok,če so le dobre kvalitete,le malo bolj nežen moraš biti z njimi,da ne dobiš namesto vrtnice ven slona. Hecam se.čist vredu so:bravo::bravo:
|
|
|
|
KATERA POZNA SCHÄFER BOUTIQUE 11.2.2005 9:55:24
|
|
|
|
buča
|
Aja.Pri Neckermannu imajo čist iste modelčke za pečt in je recimo metujček čisto preveč premajhen,naredi pa se lepo;)
|
|
|
|
KATERA POZNA SCHÄFER BOUTIQUE 11.2.2005 10:10:43
|
|
|
|
jaz99
|
Jaz bi imela tudi ta katalog .A mi lahko napišeš številko da naročim
|
|
|
|
KATERA POZNA SCHÄFER BOUTIQUE 11.2.2005 10:13:01
|
|
|
|
KIRA
|
http://www.ssi-schaefer.si/ -ampak mislim da je ta samo za orodje. jaz pa sem dobila nekega za vsemogoče vrtne utenzijile itd. katalog se imenuje Pomlad 2005, tel. je 080 1771 fax pa 05 373 4024 aha- sedaj glih vidim, da mora najmanjša vrednost biti 6 jurjev! mater. jaz pa sem sam tisti model gledala.:((
|
|
|
|
KATERA POZNA SCHÄFER BOUTIQUE 11.2.2005 10:15:21
|
|
|
|
jaz99
|
Pa vpraš koga če bi še kaj vzel(sosedo,prijateljico.....)
|
|
|
|
KATERA POZNA SCHÄFER BOUTIQUE 11.2.2005 11:47:35
|
|
|
|
GoYa
|
Kira, jaz pa mislim, da če boš oddala naročilo, ti bojo kljub minimalni vrednosti modelček poslali. Saj se jim gre, da prodajo stvari, a ni tako. Tudi Neckermann je včasih predpisoval min. znesek, pa smo vseeno naročali tudi za manjše vrednosti in dobili. Potem so pa to itak ukinili. Če želijo prodati, se morajo prilagoditi. Tako da...pošlji naročilo.
|
|
|
|
KATERA POZNA SCHÄFER BOUTIQUE 11.2.2005 11:49:21
|
|
|
|
KIRA
|
bom probala. te tri jurje še spravim skup, šest pa ne vem če... tnx goya.
|
|
|
|
KATERA POZNA SCHÄFER BOUTIQUE 11.2.2005 12:12:39
|
|
|
|
KIRA
|
sem probala naročit po faksu. pa so mi poslali, da je naročilo premajhno, da mora bit najmanj 6.000,00 SIT. pol sem ga pa stornirala. nimam toliko.
|
|
|
|
KATERA POZNA SCHÄFER BOUTIQUE 11.2.2005 12:26:57
|
|
|
|
KIRA
|
hehe, zdaj sem jih pa, ker sem stornirala naročilo.. sem šla pogledat v nekermanov katalog - če mogoče imajo kaj podobnega, in GLEJ GA ZLOMKA. ta isti pekač / model imajo za 2.990,00 SIT! to je za 640 SIT ceneje!!! škoda da nisem že prej pogledala, da se ne bi pol s tem butikom ****. pa sem ga tam naročila, čeprav sem rekla da več nič ne kupim pri njih - ker je slabe kvalitete (oblačila). bomo videli, kako dolgo bodo tokrat rabili, da izdelek izdobavijo. spet 2 meseca???
|
|
|
|
KATERA POZNA SCHÄFER BOUTIQUE 11.2.2005 12:42:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Kira! Meni so ti silikonski pekači zakon, res dobri!!!! Par let nazaj sem jih že videla v Neckermannu in top shopu, pa se mi je zdelo, da je to spet en stvar, za katero se meče denar skozi okno...se nisem odločila...potem pa enkrat v Merkurju vidim, da ima silikonske tudi Tefal in sem ga kupila. Cena je bila takrat okoli 3.800,00 sitkov za okrogel pekač (za torto) premera 30 cm in višine 7 cm...No lani sem videla pa še v Neckermannovem katalogu set 3 pekačev (šarkelj, muffini in mali podolgovat za a la srnin hrbet) za ceno 3.400 sit in sem kupila... Niso tako dobri kot Tefalov, ampak vseeno več kot zadovoljivi, predvsem za to ceno...Zelo uporaben se mi zdi predvsem tisti za muffine, ki je uporaben še za marsikaj drugega npr. za pripravo malih polnjenih tortic...pa tudi jogurtove sadne strjenke se da odlično pripravit... Skratka ti priporočam...
|
|
|
|
KATERA POZNA SCHÄFER BOUTIQUE 11.2.2005 13:05:18
|
|
|
|
GoYa
|
No, Kira, še dobro da so ti zavrnili, ker si tako prišla do cenejšega. Ampak so pa res smešni. A ne poznajo zakonov trga? Ponudba in povpraševanje? Konkurenca? ... Očitno ne, zato boš ti kupila pri drugem.
|
|
|
|
KATERA POZNA SCHÄFER BOUTIQUE 11.2.2005 13:06:30
|
|
|
|
KIRA
|
saj. mi je vse smešno...:)- pa še prišparam. to sem pa najrajši. poštnino ima praktično zastonj. :)-:)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?