|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAPLJICE
28.9.2007 12:16:13   
123a
KDAJ LAHKO ZAČNEMO DAJATI OTROKU KAPLJICE PROTI KRČEM?MOJA JE NAMREČ STARA KOMAJ 8 DNI IN ŽE IMA KRČE.ALI ŽE LAHKO UPORABLJAMO KAPLJICE
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAPLJICE
28.9.2007 12:19:56   
Aja32
Lahko... Mi smo jih pri našemu začeli uporabljati takoj, ko smo prišli iz porodnišnice (5. dan).

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2007 12:22:12   
123a
AJA32..KATERE STE PA UPORABLJALI?

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2007 12:23:22   
Anonimen
a si ziher, da ima krče in da ni lačen?

Lahko mu pomagaš tudi tako, da ga slečeš in mu nogice krčiš in izteguješ. Se bo takoj sprdil. Čeprav jaz dvomim, da ima že krče.

Pa na prehrano pazi.

(odgovor članu 123a)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2007 12:24:36   
Anonimen
pa piši z malimi črkami, ker te bodo drugače moderatrorji linčaliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2007 12:32:55   
neja24062007
Paštetov kruh: tudi naša pikica je imela krče od kar sva prišli iz P - ni bila lačna, neprevita,... dokler sem dojila sem zelo zelo pazila na svojo prehrano, pa ni nič pomagalo.

123a: mi smo ji od začetka dajali Sab Simplex kapljice, ker ostale niso prav nič pomagale (Antiflat, Gas Bimbi,...). Pazila sem sicer pri doziranju, nisem se ravno držala navodil (15.kapljic pred vsakim obrokom) - ampak sem ji dozirala kapljice po potrebi (ko se je bližala ura krčkov) ali ko ni hotela jesti zaradi joka, sem ji dala (do enega meseca) 6-7 kapljic na žličko. Večja ko je bila več kaplji sem ji dala, ampak samo po potrebi in ne kar vsaki obrok.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2007 12:33:41   
123a
Paštetov kruh...sigurna sem da ima krče,ker se napenja in je cela rdeča v glavo.No vsaj mislim da so to krči,ker ko se pa pokaka je pa bolje.Pa veš kako pazim na prehrano?sej nevem več kaj bi jedla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2007 12:45:16   
123a
neja2462007...hvala ti za odgovore.Sem bila že čisto fertik,ker sem mislila da je kaj narobe,ker se mi je zdelo to malo prehitro za krče,apmak druga ne more biti,ker ko se napenja se včasih tudi ornk pokaka zato vem da so to krči.Kje pa si kubila te kapljice?Ali se dobijo v vseh lekarnah?Mi sicer imamo kapljice ANTIFLAT ampak mislim,da nam nč ne pomagajo pa še prepričana nisem čisto koliko jih lahko dam,ker nimamo več navodil:(

Hvala ti za odgovor!

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2007 13:23:21   
srursa
Moj je imel tudi peti dan krče in sem mislila, da so krči, saj so je pojavili vsak večer in so trajali 5-6 ur. Dala sem mu Sap simplex. Pa ni nič pomagalo. 
Po petih dneh sem mu dala flašo in krči so izginili.  Bil je samo ful lačen. Mogoče je tvoja tudi. Sedaje star dober mesec in nima krčev od takrat.
Ne vem za probat je. user posted image  

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.9.2007 13:39:35   
Anonimen
ja najbolš, kar flašo otroku porinit pa jeuser posted image nima krčev, več spi, bolj je miren.....bravo mamiceuser posted image

(odgovor članu srursa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.9.2007 16:46:59   
Klarita
Jaz dajem mojemu fantu babynos kapljice proti krčem, odkar sva prišla iz porodnišnice in je vredu, mu ful pomagajo. Je pa res, da mu krčev čist ne moreš vzet, lahko mu pa omiliš. Ko ga je močno zvijalo sem mu hrano naredila tudi na čaj proti krčem, namesto na vodo in je bilo boljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.9.2007 17:01:01   
srursa

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ja najbolš, kar flašo otroku porinit pa jeuser posted image nima krčev, več spi, bolj je miren.....bravo mamiceuser posted image

A tako je pri vas??

Moje mnenje.
Bolje, da je otrok sit, kako da je lačen!
S flašo ali prsmi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.9.2007 17:56:03   
KT
123a čisto verjetno je, da ima krčke & ja, lahko uporabljaš kapljice - upoštevaj pa nasvet, ki ti ga je dala neja.

Antiflat kapljice - če imaš stekleničko s pumpico dve šprici direktno v usta pred dojenjem. Zdaj, ko je pikica še mala ji daj kapljice kake tri-štiri ure predno se ponavadi pojavijo krčki. Seveda pomaga tudi masiranje trebuščka in telovadba z nogicami kot so ti napisale ostale.   

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.9.2007 21:22:51   
Anonimen
Pozdravljeni,
sem čisto nova.
Moj fantek je star skoraj 6 tednov in ima tudi krče.
Tudi jaz imam kapljice Antiflat, ki pa jih po navodilu dajem v vsako flaško po 2 iztiska.
A je to preveč? V navodilih ( ki jih imam prevedena) nampreč tako piše.
A predoziram ?

Hvala za odgovor in lep pozdrav,

(odgovor članu 123a)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
1.10.2007 7:39:38   
miškot
jaz tudi mislim, da so tole kar lepo krči, naš miha jih je imel že drugi dan v porodnišnici, tega nisem vedela in sem mu morila s hrano pa mi je potem cimra v sobi, ki ima štiri otroke povedala, da že po načinu joka ve, da so tole krči. Res so bili. Zdaj ima Miha 2 meseca pa so se krči za 1% umirili, ne vem ali zarad starosti ali kapljic. Preizkusili smo Mylicon, sirup proti krčem, Plantex...sedaj smo na Sab Simplex in se mi zdijo nekak najbolj v redu. Najhujše krče ima takrat, ko ne pokaka dovolj....

barbara pika

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.10.2007 7:42:03   
miškot
kolikor smo se mi pozanimali o kapljicah jih je menda skoraj nemogoče predozirat, če se vsaj približno držiš navodil. Kapljice namreč ne grejo v dojenčkov sistem ampak samo razbijajo zračne mehurčke v črevesju, zato naj ne bi škodile ali povzročale odvisnosti....

barbara pika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?