Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
KAM NA NEREZVIRAN ODDIH Z 8 MESEČNIKOM? 13.5.2006 21:19:00
|
|
|
|
lumpy
|
Ojči, v septembru bi radi odšli na krajši oddih. Dogovarjali smo se z kolegoma, ki imata prav tako malega korenjaka, da gremo skupaj na morje na Pag, rezervirali bi apartma in uživali 1 teden ob morju. Naša ideja je sedaj pod vprašajem, ker bo kolegica verjetno dobila službo in ne bo imela dopusta. Mi trije bi na krajši oddih za dan , dva vseeno odšli, pa me zanima kaj mi predlagate, glede na to da sami v apartma ne bi odšli , ker nas bi cenovno preveč prišlo in upoštevaje to da bo mali star takrat 8 mesecev.
|
|
RE: KAM NA NEREZVIRAN ODDIH Z 8 MESEČNIKOM? 13.5.2006 22:31:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Septembra so cene apartmajev na Jadranu bistveno nižje kot v sezoni, za 30eur/dan ga zagotovo dobite, verjetno tudi za manj. Bi vseeno razmišljala o tej možnosti
|
|
|
|
RE: KAM NA NEREZVIRAN ODDIH Z 8 MESEČNIKOM? 14.5.2006 12:08:41
|
|
|
|
Pigy
|
poglej na tej strani, je kr neki apartmajev in sob, pa še neki apartmajev za dve osebi je kr poceni od 15 eurov na dan pa naprej. http://www.ljeto.com
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zmagovalna kombinacija za popolne zimske p...Veselje na snegu, vrhunski wellness, gurmanski užitki, aktivnosti za vso družino in nepozabna doživetja so nas navdušila...
Macelj – Na hrbtu pošastiUčna pot je krožna, dolga 3,5 kilometra. Označena je s prikupno rumeno gobo in rumenimi puščicami. Na poti je 12 kontrol...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?