|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAKO SE POČUTITE?
9.2.2007 8:48:22   
upanje-upanje
Pozdravljene nosečke. Kako se počutite. Mene spremlja celodnevna slabost že dobrih 14 dni. Najslabše je dopoldne. V službi še ne vedo za moje "stanje" in pol to slabost prekrivam in je kr "hudo". Doma pijem limonado (sveže stisnjeno limono) in se mi zdi, da mi pomaga.Hrana nima nobenega okusa. Prsa so se malo povečala user posted image . Sem brez moči in bi rada samo počivala, lenarila. Trebuh pa skoraj da ni nič drugačen. Do pregleda je še 13 dni. Uf gre počasi. Po mojih izračunih se izteka 7tuser posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAKO SE POČUTITE?
9.2.2007 9:25:34   
Anonimen
upanje-upanje ti si verjetno septemberka ne?

Potipkaj se pri nas user posted image

(odgovor članu upanje-upanje)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2007 20:03:25   
katipi
Takšno hudo utrujenost sem občutila tudi jaz, potem me je pa v 7. tednu pri dežurni G čakalo presenečenje: user posted image user posted image  Morda podobno čaka tudi tebe...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2007 8:11:58   
tinki_winki
Jaz sem sicer oktoberka, pa vam vseeno zaupam svoje počutje,

slabosti nimam, počutim se pa izredno utrujeno, hodim spat že ob 20.00 in spim vse do 6 ali 6.30. (odvisno od urnika). Čez noč pa obvezno vstajam za na WC. lp

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.2.2007 9:36:55   
Miša...
Dan
Js sem noseča 8t in 4dni. in se počutim normalno.
kot da nebi bla user posted image ..
upam da me še ne čaka user posted image .user posted image

Bistvo je očem nevidno!!

15.9. 2007

(odgovor članu tinki_winki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.2.2007 13:33:44   
Solero
Sem v 7. tednu in začenjajo me obhajati na trenutke prav ogabne slabosti. Se mi zdi, da se po svoji moči stopnjujejo. Mi pa pomaga metin čaj, pa mentol žvečilni, pa limonca tudi.  Zelo uspešen je pa sveži ananas. Najhuje je zvečer.
Pa upira se mi hrana. Skoraj vsa. Sicer jem, ker moram, ampak pri tem ne uživam več. Dnevi mojega gurmanstva so šteti...smrk. user posted image

(odgovor članu Miša...)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.2.2007 14:22:42   
katipi
Solero, meni so v lekarni rekli, da mentol škodi plodu...

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.2.2007 15:44:19   
Solero
Eni rečejo, da škodi, eni, da je dober... Če bi poslušala take in podobne, bi se zaprla v komoro in čakala 9 mesecev. Meni pomaga. In prvo, kar bom zares poslušala, je moje telo.
Sicer je pa vsaka stvar škodljiva, če jo je preveč. user posted image

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.2.2007 17:05:24   
tinki_winki
Ali ima katera v tako zgodnji nosečnosti (jaz sem v 5t4d) krče v spodnjem delu trebuha.

Sama sem jih imela v času ko bi morala dobiti menstruacijo, zatem pa so povsem izginili, danes pa spet zelo močni krči (cca 30 minut). Drugače nimam nobenega izcedka, kar je dobro.

V prvi nosečnosti, ki se je končala s SS so me prav menstrualni krči, ki niso ponehali vodili na urgenco (tudi tedaj brez krvavitve).

Vsakič ko me kaj zgrabi me tako stisne pri srcu, ne vem če bom tega zdržala.
Drugače razen občutljivejših prsi in izostanka menstruacije pa nimam nobenih nosečniških znakov.

Prosila bi vsa za kakšen nasvet ali spodbudne besede.

Hvala.

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?