Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KAKO PREVIJATI NOVOROJENČKA? 29.9.2006 22:24:01
|
|
|
|
NTS
|
če je novorojenček, še najbrž mora imeti široko povijanje, to pa je pamperska + 2 bombažni plenici + švedska(trikotna)plenica. Kaj ti niso pokazali v porodnišnici tega? Sem pa jaz že skoraj pozabila pa smo stari 6 mesecev. lp
|
|
RE: KAKO PREVIJATI NOVOROJENČKA? 29.9.2006 22:29:03
|
|
|
|
SašaR
|
Mislim, da je dovolj ena plenica zložena na tri dele oziroma na tretjino.
|
|
RE: KAKO PREVIJATI NOVOROJENČKA? 29.9.2006 22:29:33
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: NTS če je novorojenček, še najbrž mora imeti široko povijanje, to pa je pamperska + 2 bombažni plenici + švedska(trikotna)plenica. se strinjam
|
|
|
|
RE: KAKO PREVIJATI NOVOROJENČKA? 29.9.2006 22:31:14
|
|
|
|
Ro-La
|
če so kolki 1A potem samo pamperska ali pralne bombažne plenice
|
|
RE: KAKO PREVIJATI NOVOROJENČKA? 29.9.2006 22:31:20
|
|
|
|
lelaval
|
če je novorojenček, še najbrž mora imeti široko povijanje, to pa je pamperska + 2 bombažni plenici + švedska(trikotna)plenica. Točno tako. Razen, če nima vredu kolkov, potem pokažejo kako. Sama pa ne vem, ker noben od mojih otrok ni imel odstopanj pri kolkih. Sem pa široko povijala le ponoči (sploh punci, ki sta rojeni pred poletjem), pa mi je še babica rekla, da je vredu, če je samo ponoči na široko povita, ker čez dan v vroćini bi otrok le trpel.
|
|
RE: KAKO PREVIJATI NOVOROJENČKA? 29.9.2006 22:34:56
|
|
|
|
Jančika_
|
Pri nas takoj v porodnišnici naredijo UZ, tako da jaz nisem niti enkrat povijala široko in se mi sploh ne sanja, kako to gre .
|
|
|
|
RE: KAKO PREVIJATI NOVOROJENČKA? 29.9.2006 22:36:54
|
|
|
|
rija
|
Odvisno od kolkov. Naši niso bili še zreli, pa sva imela pampersko potem pa na vrh oblačil še ene posebne hlače, ki so imele všito trdno oporo. Ful praktično. Sem enkrat probala z plenicami široko povijati, pa mi ni uspelo. Te hlačke pa so res fenomenalne, pa ne rabiš jih non stop prat, ker pridejo na vrh oblačil.
|
|
|
|
RE: KAKO PREVIJATI NOVOROJENČKA? 29.9.2006 22:36:55
|
|
|
|
SaaS
|
Jaz sem čez "pampersko" dajala samo 1 bombažno planico in čez povijalno. Prvi je bil rojen tik pred zimo, jih je imel tudi podnevi, drugi pa tik pred poletjem in tiste dni v hudi vročini le ponoči.
|
|
|
|
RE: KAKO PREVIJATI NOVOROJENČKA? 29.9.2006 22:39:15
|
|
|
|
SaaS
|
Se popravljam PLENICO! Vem, da ene kar ošpice dobite, če katera napiše PLE .
|
|
|
|
RE: KAKO PREVIJATI NOVOROJENČKA? 29.9.2006 22:40:07
|
|
|
|
rija
|
Sem že pikasta....
|
|
|
|
RE: KAKO PREVIJATI NOVOROJENČKA? 29.9.2006 22:41:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika Pri nas takoj v porodnišnici naredijo UZ, tako da jaz nisem niti enkrat povijala široko in se mi sploh ne sanja, kako to gre . Pri nas je enako, meni tudi ne.
|
|
|
|
RE: KAKO PREVIJATI NOVOROJENČKA? 29.9.2006 22:45:13
|
|
|
|
kofetek2010
|
očitno vas bo treba tega naučit moj je imel ful slabe kolke, mislim da IIID in sva se celo večnost na ful široko povijala (1 previjalna plenica + 1 tetra zložena na zmaja + 2 tetra na tretjino + 1 tetra na četrtino + pameprska)
|
|
|
|
RE: KAKO PREVIJATI NOVOROJENČKA? 29.9.2006 23:51:38
|
|
|
|
sonchica
|
sicer vem kak se široko povija ampak nikoli nisem
|
[Brisano sporočilo] 30.9.2006 12:36:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?