|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAKO JE SEDAJ S CEPLJENJEM - TBC??
11.10.2005 12:57:35   
KIRA
in sicer konkretno v porodnišnici MB.
- ker sedaj cepljenje ni več obvezno - kar se mi zdi brez zveze, ker število obolenj  TBC v Evropi narašča - cepljenja vsepovsod priporočajo - pri nas ga pa ukinejo!!!!
(mojo taprvo hči so seveda lani avgusta še cepili in je tud cepilno knjižico dobila v MB)

zanima me, če te vprašajo, ali želiš dat otroka cepit, ali jih je treba kaj opozorit in kako oz. kdaj??? ali pa to mora nardit pediater, ko že prideš domov - ker nimam pojma, če moj to dela??user posted image
jaz bi najraj vidla, da to zrihtam še v MB porodnišnici, pa da se ji knjižica nardi, kot so to naredli pri moji prvi punci.
pa zanima me tudi, kolk je treba za to plačat, da ne bo kaka bajna cifra - pa kdaj - ali dobiš položnico domov, ali ti dajo pri odpustu račun - ali kako????

a je kera, ki bi mi znala povedat, kako to sedaj poteka, ko ceplenje več ni obvezno???

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAKO JE SEDAJ S CEPLJENJEM - TBC??
11.10.2005 13:01:24   
fricka
Za MB ne vem, v LJ pa mi je niso hoteli cepit. Moj pediater zagovarja cepljenje, zato jo bom cepila po končanih prvih treh obveznih cepljenjih. Moram pa it nazaj v porodnišnico. Cepljenje mora biti izvršeno do 1. leta starosti.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2005 14:33:10   
Dejča
Meni so v celjski porodnišnici dali nek list za podpisati, če otroček spada v rizično skupino ipd. - ker ne spada (ni iz balkanskih ali vzodnih držav), a sem vseeno želela, da jo cepijo, sem malo povprašala sestre. Zadnji dan na UZ kolkov sem spraševala tudi zdravnico in ker jim je ravno ostalo še nekaj cepiva, so mi jo kar cepili - brezplačno. Drugače bi se morala naročiti in hoditi nazaj, pa se mi je zdelo najboljše, če to opraviva takoj. Sem se prej pozanimala, če je vse OK, da je cepljena tako zgodaj, pa mi je zdravnica zatrdila, da je

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2005 17:28:19   
Anonimen
Meni so malega cepili že v porodnišnici, ker ati ni iz Slovenije. Kaj pa če bi rekla, da imaš polno žlahte nekje daleč, pa da boste veliko hodili tja? Ali pa da je kdo od starih staršev imel TBC?
Ker meni so rekli, da cepijo samo v primerih, ko je bila TBC v družini ali ko je kdo od staršev iz kakšne malo bolj eksotične države.

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?