|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAKO
25.4.2008 22:50:32   
łiłi
ojla.imam eno vprasanje in sicer me zanima kako oblecete svoje malcke za spat.pri nam je ful froce,smo v 13 nadstropju in je ze zdej ful vroce,zracim sobo stalno,tud vlazilec zraka imam vkljucen.oblecem ga v bodi in pajacek brez rokavckov pa ful svica.nevem kaj bomo poleti,takrat je grozno v stanovanju.aja pa se to caja mi ful pije.star je 3 mesece.ja pa kolk vasi malcki spijejo caja ,od mioje prijateljice bebica sploh nioce caja.mene je strah ne dihidrira zato mu ful dajem caja.a je kaj narobe ce prevec caja spije?in kako je najbolje na koliko casa po obroku naj mu dajem,bojim se da mu nedajem prevec zgodaj pa da ga trebuscek neboli.ze mleka mi spije po 160 pol pa se ga z cajem nalivam .zdej mi ful kupcke podira,pa tud ce je jedu pred eno uro pa se malo polije zraven.caj mu dajem tam po 1.5.sej mogoce se zdi glupo vprasanje sam kaj cem prvic mamica.pa vsem ze v naprej hvala za odgovore

TEO PEJIĆ 26.1.2008
http://liliteo.moj-album.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAKO
25.4.2008 23:15:19   
Zofy
Mi imamo našo samo v pajacki, brez bodija. Je pa v plišastem žaklju in pokrita z lahko odejo. Midva pa spiva v sp. perilu in zimsko odejo. Midva sva kar radiator ugasnila v bloku,ker je bilo če ne too much. Poleti bo pač  manj oblečena in manj pokrita.

Čaja pa še ne dajem (stari smo 5 tednov in pol), pa so nam v MŠ rekli, da ni potrebno, ker je materino mleko bolj redko, če je vroče, tako da se s sprednjim mlekom odžeja (prednje mleko je ful redko za odžejat, srednje hranljivo kot glavna jed, zadnje pa ful gosto in mastno, kot sladica).

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2008 23:22:52   
rija
lili, daj ga v tanko bombažno pižamico pa malce ga pokrij in to je to.
moj je januarski, pa je vedno spal samo v taki tanki pižamici in pod koutrom, pa je bilo v splanici 18 stopinj.
so nam že v porodnišnici rekli, da naj jih ne oblačimo preveč, ker je pregretje lahko tudi razlog za smrt v zibki. saj ne da te strašim, ampak malčki so v naši dobri veri velikokrat preveč oblečeni.

poleti pa sem jaz našega, 6,7 mesecev mela samo v tankem bodiju s kratkimi rokavi, pa pokrit s tetra plenico.
če mu bo vroče ali hladno, bo itak nemiren v spanju.

glede čaja: če ga ne dojiš, je seveda žejen, tudi moj je bil. sploh po mleku. pa je kar precej popil. jaz sem mu vedno dala toliko, kot je želel. seveda po hranjenju. in dokler dobro pridobiva na teži, ne delaš nič narobe. če mu bo preveč, bo itak polil.
pa komot mu daš samo navadno vodo.

...vox populi...

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.4.2008 23:22:55   
prolet
Lana ni hotela piti čaja, dokler nisva začeli z gosto hrano. Sedaj pri skoraj osmih mesecih mi spije okoli liter, liter in pol na dan. Pri dveh mesecih in pol sva začeli z adaptiranim mlekom, takrat sem vprašala sestro v ZD, če mora piti čaj, glede na to, da se ne dojiva več in mi je rekla, da kakšno čajno žličko ali dve, da ne potrebuje več. Mislim, da ni nič narobe, če mu ponudiš čaj, če mu ne bi odgovarjal, ga verjetno ne bi pil.
Za spat ima Lana že od tretjega meseca naprej pižamico ter poletno spalno vrečo. Poskusila sem z zimsko pa mi je vedno zakuhala.

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.4.2008 12:26:56   
kaya2007
mi imamo tudi vroče, ker smo v mansardi...in je poleti oblečena v pižamico (pajacek) s kratkimi rokavi in hlačami. to je to, pozimi pa podobno, le da so hlače in rokavi dolgi, čez ima pa še vrečo. tudi za poleti imamo čisto tanko vrečo, če je kakšna noč bolj hladna. in kakšno bombažno dekico v postelji, za vsak slučaj.

(odgovor članu prolet)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.4.2008 12:29:39   
kaya2007
aja, čaj..tudi naša je pila čaj, sploh zdaj ga ogromno spije in ni bilo nikoli nič narobe-je pa na začetku tudi mene skrbelo, ker slišiš toliko različnih mnenj in nasvetov.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.4.2008 12:56:14   
katee
Jaz imam sinčka oblečenega v bodi brez rokavov in tanko pižamico - pajac, pokrit je pa s tankim kovtrom. Temperatura v sobi pa je okoli 20°C.
Čaj mu pa tudi dajem, čeprav ga polno dojim (star bo 4 mesece). Včasih ga spije 30ml, včasih več, včasih pa ga sploh noče. Mu bom pa sedaj, ko je bolj toplo, vsekekor ponujala. Škodit mu ne more.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?