PICANCEK
|
Razdeli si stvari po etapah: - hrana (kašice, hrana v kozarčkih, keksi, sadje) - kozmetika (plenice, mleko, krema za sončenje, za tuširat, osvežilni robčki - več paketov, ker se ful porabijo, palčke za ušesa itd.) - igrače (vodne) - zdravila (fiziološka, alkohol, Calpol, svečke, Calgel, Camagel, krema z ribjim oljem, Bepanthen, hladilna vrečka za otekline itd.) - oblačila (večina je nosil kratke hlače in majčko, pa nekaj bodijev) in sandalčke Tako je meni bilo najlažje. Pa razlika je, če greš v apartma ali v hotel in odvisno koliko je otrok star. Mi smo bili v hotelu, pa sem vzela zraven mali grelec za vodo, kašice, ribež za jabolko naribat in keks, veliko keksov, nekaj Fruchtzwerge in hrane od Bebivita, Hipp ali Alete (sadne kaše), ostalo je jedel z nama v hotelu. Prav so mi prišle polivinilaste vrečke, papirnate brisače, gumice, plastična žlička, krožnik, kozarček. pa zelo malo igrač, le tiste vodne, saj je bil skozi v vodi. Pa posteljnino za njega, ker je bil v prenosni poteljici, pa spalno vrečo. Ostalo pa je tako samo po sebi umevno. Najbolj prav nam je prišla hladilna torba, ki se prižge v avtu in tudi na 220V - imeli smo jo cel teden prižgano v hotelski sobi in smo imeli hladno pijačo. Upam, da sme ti kaj pomagala.
|