|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAJ MISLITE?
24.4.2006 11:45:48   
Sisy
Drage moje tok sem bila vesela danes pa nisem več toliko....hormon mi ne narašča tok kot bi moral in sicer sem ga imela v petek 1532 danes pa samo 2715! Kaj mislite je premalo narasel? Ali je pravilo da se mora vsaj podvojevat? A mogoče kasneje bolj počasi narašča? A je to mogoče znak za IMN? Danes je 24.dan po ET....

help punce

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAJ MISLITE?
24.4.2006 12:52:56   
naja78
olja sisy.
matr da ne vem,mislim,da sem nekje zasledila da je za izven mat.ali za neuspelo nosečnost značilno gibanje tam okoli 1500 in okrog.
ni pa merilo.saj tebi se je skoraj podvojilo.tistih par cifer ti manjka.
predlagam ti da ne študiraš  preveč o številkah.definitivno se nekaj dogaja.
počakaj da te reš,pogleda.če ti ne da mir,pojdi na kak privat UZ,da te pogledajo.pušenjaku???

ne vem,samo predlagam.
jaz držim pesti in mislim da si user posted image .
imaš še kake težave,kako pa so kaj znaki????jaz namreč nisem imela čist nobenih,razen ščipanja v matrenici,kot pri M.TO se pa tudi po kakih 3 tednih od zanositve umiri.

veš,včasih več glav več ve,pojdi do G.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?