Špelka
|
Punce drage! Sej ne, da bi vas hotla kukr kol omejevat, al pa kritizirat, samo... Zadnje par dni, oz. ta teden sem dobila filing, da smo vse na the - no skor (z mano vred ;)). Še tiste k so že noseče, so neki zabedirane, pa moraste.:zmeden: Zdej pa ne vem - al je krivo vreme, začetek pomladi, luna, al kaj? :zmeden: Vem pa to: mlade smo, več al manj mamo fajn :love:, dobre službe (kukr tolk, ne), še kr neki dnarja, streho nad glavo, vsak dan nove priložnosti za veselje, srečo, dogodivščine, smo kukr tolk zdrave, itd. in bla bla. Ampak me se žremo in sikiramo za dojenčka, na katerga itak nimamo več vpliva, kot tolk da redno spremljamo :hudicek: in hodmo h G. :)- Vem, da je težko - men je tud, in to pišem tud mau za seb moralo dvigovat - PUNCE - GLAVO POKONC IN NAPREJ!!! Sej je ena že rekla, da nam ne bo pol žal, ko se bomo ozrle nazaj in ugotovile, da nismo počele ničesar drugega kot nekaj mesecev - let samo štele dneve. :)-:)-:)- Pa ne me zdej narobe razumet - forum je tud za jokcat, ampak se mi zdi, da je tega zadnje dni res že mal preveč! Pa pogumno in eno :rozica: za vsako od vas! Bye
|