Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KAŠELJ PRI 11 MESEČNIKU 21.2.2007 10:26:27
|
|
|
|
L & L
|
Če ni vročine pol jest kar sama poskušam pozdravt. Kupim sirup, recimo slezou ali pa prospan, potem mu tudi mažen prsi in hrbet z Justovo kremo- sivka in materina dušica pa nosek mu redno čistim, no ja obema z bateriskim aspiratorjem ( pri ta velkmu če je res ful zabasano, ker še ne zna pihnit skozi nos, če ne pa samo brišem). Ta malega pa nujno z aspiratorjem. Saj baje če prideš k zdravniku z kašljem ti ne predpišejo recepta za sirup , tako da če ni vročine probaj sama. Če se pa stanje ne poboljša pa kar k zdravniku, saj zato pa so kaj ne. Lp.
|
|
RE: KAŠELJ PRI 11 MESEČNIKU 21.2.2007 10:36:02
|
|
|
|
Baucka
|
Če mu ne piska v pljučih raje ne hodi k zdravniku, saj se boste še česa hujšega zraven nalezli. Vse je bolano, tako da je bolje samo od daleč gledat. Lahko pa pokličeš svojo pediatrinjo, moja rada po telefonu da kakšnen nasvet. Pa kakšne inhalacije naredi. Medve dava pisker na tla, se vsedeva na stol in mama juho z kuhalnico meša in mala ful v pisker gleda, ker se nekaj dogaja in se ne buni. Skrbi tudi, da ne bo presuh zrak v stanovanju.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?