|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jutro punce
1.8.2005 7:01:03   
IrenaO.
No pa sem zgodnja danes, ja me je zvijalo po trebuščku in sem morala, kar dvigniti svojo rit:):)Kako,ste lepo preživele vikend?..Pri meni je bilo predvsem prisotno kofetkanje in zadrževanje v bajti, kjer je vsaj delovala klima in ni bilo te peklenske vročine:grrr:..Drugače pa še teden dni do nepričakovane,ampak kaže da kar bo,jah pa drugi mesec,jo vsaj na poroki in dekliščini ne bo to:hudicek::hudicek:,tako da si bom dala duška:bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jutro punce
1.8.2005 8:11:50   
čveka
Jutro.

Tut samam sem vikend preživela kar lepo doma s klimo:). Moram rečt, da je bila kar prijetna družba ta najina klima, in da svo končno upravičila njen namen:).

Drgač pa..pred mano so ovulacijsku dnevi. Če sem te prav razumela, se tut ti naslednji mesec poročiš...jst tut. Sva bila kar v dilemi, kdaj sprostit kanale;), da ne bi bilo kakih problemov pol pred poroko....npr.kake slabosti. Dileme ni več....itak pa pravi moj :miska:, da bi blo res neverjetno, da bi v zadnjem mesecu pred poroko zanosila...ob vseh teh malih skrbeh, ki jih ima vsaka bodoča nevesta.

LPČ

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jutro punce
1.8.2005 8:18:46   
IrenaO.
Kdaj pa imaš datum čveka?:)

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jutro punce
1.8.2005 8:19:01   
*zvezdica*
Juto punce!

Ja ta vikend je bil pa res peklensko vroč....pa bolj športno obravan...sem bla mal na kolesu + vročina...pa si lahko predstavljate kakšna izžeta cunja sem bla :).
Zdej pa spet veselo na delo :zmeden:...kaj bi dela da bi se lahko prežarčla na morje...mi čist nič ne dišil pisarna in 8-urno buljenje v računalnik:grrr:

Lep začetek tedna vsem :metulj:

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jutro punce
1.8.2005 8:19:42   
melodija
No, kaj naj rečem...še ena taka, ki se kmalu poroči!
Tak da sem vaju morala vsaj pozdraviti!;)

Vinkend sem pa preživela podobno kot ve, pod klimo. Danes pa se je vse spremenilo... sem si ravno oblekla jopico, ker me že malo hladi v kratkih rokavih. :)

No, se še kaj beremo! Lep dan!:kava:

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jutro punce
1.8.2005 8:26:56   
IrenaO.
Hvala melodija za pozdrave:)

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jutro punce
1.8.2005 9:22:56   
melodija
Kdaj se pa ti poročiš, IrenaO?

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Jutro punce
1.8.2005 9:24:10   
IrenaO.
20.08.2005 civilno v Preddvoru in cerkeveno na Rakovniku,pa ti?:bravo:

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Jutro punce
1.8.2005 9:30:27   
melodija
27.8. oboje v Račah. A te že kaj nervoza daje al si mirna kot jaz? :rozica: Že vse pripravljeno ali še je kaj dela za zadnje tedne?

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Jutro punce
1.8.2005 10:29:56   
IrenaO.
OOO teden dni za mano,superrr:)..Ja živčki me še nič ne dajejo, ampak verjetno me še bojo, ker sem tak živček in pomoje bom 20 cel dan preživela na školjki od treme,hehe...Imam samo še probo obleke in sicer 10,uhh čez deset dni in to je vse, pa ti?kako potekajo priprave?

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Jutro punce
1.8.2005 10:55:39   
melodija
IrenaO, še nekaj zadevščin imam za porihtat, a ni panike! Ne morem verjeti,da sem še tako sproščena in ... skoraj brez skrbi. Sploh glede na to, da bo v teh 4 tednih divje, ker se še seliva v bajto, ki pa še ni dokončana (ta teden bi naj barvali, nawlednji parkete in laminat polagali, potem montirali kuhinjo, tik pred zdajci spalnico....).
Trenutno še delam naprsne šopke, potem me čakajo mašli za avtomobile, nato vizitke za sedežni red. Ostalo pa imam že bolj kakor ne vse dogovorjeno.
Aja, pa proba obleke teden dni prej ;)
Rakovnik je ful lepa cerkev! Sem bila v njej, ko sem se po pomoti mimo Poročnega kotička peljala in sem morala ustaviti in si jo ogledati. Tako mogočna je, kot ustvarjena za poroke in poročne obljube, ki trajajo zavedno!
:love:

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Jutro punce
1.8.2005 12:02:22   
kalbo
Irenca, nč se sekirat, vse bo super! Važna je lbezn, vse ostalo steče samo od sebe :)

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Jutro punce
1.8.2005 12:46:29   
IrenaO.
Hvala kalbo in :rozica::rozica::rozica: zate

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Jutro punce
1.8.2005 13:18:43   
čveka
irena, Melodija.... jst se poročim 27. avgusta....

Priprave kar gredo normalno...vsak dan je treba kaj več naredit..potelefonirat...sicer pa..itak vsi povejo, da je največ dela zadnji teden..tak, da še kar uživava in čakava zadnji teden....

Irena..jst težko dvomim, da bom tisti dan kej na školki, ker od skrbi..ziher ne bom kej preveč jedla....;).

lpč

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.