|
Jutro , jurto,...JULIJKE 13.6.2005 5:44:38
|
|
|
|
Meceno
|
:bravo::bravo::bravo: Jaz rabim , da RR ne pozabim , jaz rabim ,( en SLO komad, sicer namesto RR pozabim je, da te ne pozabim ). Ne se čudit kaj mi je, sam če sem že od pol 4h pokonc, na televiziji je bil pa ta komad in ko sem se usedla za računalnik, pesem JAZ RABIM , možgani še ne laufajo normalno :)-:)-:)-:)- Saška1 , jaz sem bila včeraj na RR, samoo lena za pisat :ups: in glej kaj se je zgodilo danes :)-:)-:)- Punce in takoo se ravnokar v MB zdajle dviguje sonček, jp :bravo::bravo:, če slučajno katera pozabi ven pogledat , ima direk informacijo na RR:)-:)-:)- Upam da bo danes lep sončen dan ( KER RABIM ,...:)- ) Joj sem naspidirana, me :duda: tako sladko brca, da tale moj popek, ki ga itak več ni poskakuje da sicer še obstaja, ampak ga nekaj špana, v glavnem mi sam popek sporoča , da bo moja :duda: res kmalu zunaj ( sanjam budna, mislim no, popek mi že govori,..:)-:)- ) Cipresa - kak je uspela fešta ? slikice ,...!!!! Zdajle sem si skuhala vmes čaj z medom ,za :kava: je še prezgodaj , morem v kuhno skočit ponj,... Ekole ;) ,joj je sonček hiter , je kar konkretno že poskočil navzgor, samo jaz sem takoo počasna :)- Sem se šla še vagat vmes ( za viken jedla ko :pujs: )in jih imam kar +2kg , se pravi, skupaj +14kg:)-:)-, mi je še smešno, kdo bi si mislil , a mislite da je krivo to , da sem še zaspana ? Če je, punce zgodaj vagat:)-:)-:)- Obseg trebuha pa ravno 100cm, pa se vam pridružujem :bravo::bravo:, čeprav mislim da je še ena julijka al dve , ki nimajo še 100.tke :zmeden: V glavnem, upam da sem katero nasmejala , boli me vse, sam kaj naj, spet :(( ,pol pa bo cel teden dež padal, ne punce, smejmo se , še malo pa bomo mamice 9nebesa , ene prej druge bomo kasneje ,... Lp Meceno
|
|
|