|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jutro, januar!
23.7.2005 8:58:13   
Nyah*
Kaj, se vse spite :zaspan::zaspan::zaspan:?

Jah, saj bomo kmalu prisiljene vstajat ponoci, pa zgodaj zjutraj,.., tako da je treba izkoristit se teh nekaj mesecev ane :).

V glavnem, jest bi tut se spala, pa mam tolko za ustimat, ker danes ponoci odhajava na :morje:, jupiiiiii :bravo::sloncek::bravo::sloncek:!

A ste drugace dobro? Slabosti od nikoder ane :bravo::bravo::bravo:? Tudi jaz se pocutim super, jutri v morju se bom se bolje :)-:)-.

Oglasite se kaj,

Nyah.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jutro, januar!
23.7.2005 8:59:25   
rija
lepo se mej na morju. sem ti kar navoščljiva;) upam, da bo tudi meni g dovolila, da grem za par dni tam v začetku septembra...

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jutro, januar!
23.7.2005 9:01:08   
Nyah*
Rija, seveda ti bo dovolila, samo pazi nase!

Poskusi tudi doma kar najbolj uzivati in se posvecati sebi :rozica::rozica::rozica::rozica:.

Bom mislila na vas, in se vrgla enkrat v vodo ok? :)-:)-:)-:)-.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jutro, januar!
23.7.2005 9:05:58   
LE&TA
Po dolgem času se oglašam! Sem brez računalnika in zato je tko. Drugače sem OK, moj buši veselo vzhaja! Večinoma pohajam, mal morje mal hribi(z avtom ne peš), jutri pa prihajam v Prekmurje. Nyah ti pa na morje! Fino, uživaj in ful plavaj! Kam pa gresta?

Pr nas je ful mraz! Kakšno poletje je to!?

januarke, uživajte!:sloncek:

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jutro, januar!
23.7.2005 9:16:26   
Nyah*
Greva na Mali Lošinj!

Sva hotela letos v Grčijo, pa sem postala srečka :nosecka:, pa sva se odločila, da greva bližje, za vsak slučaj :).

Vidim, da tudi tebi ni hudega, uživaj še naprej!

Plavala pa seveda bom, saj samo v morju lahko, tako da me bo moj moral zvečer vleči ven iz vode :)-:)-:)-:)-:)-.

Glede mraza pa, brrrrrrrr :(:((, to res ni poletje!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jutro, januar!
23.7.2005 10:19:50   
Anonimen
Vidim, da ste vse že polne energije...mene pa še vedno slabo počutje muči - glavoboli, vrtoglavice... Le vsake toliko imam "svetle" dneve.
Na morje z mojim :love: ne greva, ker naju je :nosecka: presenetila in morava gnezdo pripravljat - to pa stane :( Si ne moreva niti za vikend privoščit :(( Itak pa me sonce in vročina še bolj ubijata...
Mi je pa zadnjič bivša sošolka, ki ima že dva otročka, rekla: "pa dej se že nehaj sama sebi smilit!"....mislim, da ima celo prav...:zmeden:

V glavnem, jz še kar čakam na naval energije...naslovno stran diplomske sem že naredila...ostalo pa, ko pride energija...

EEEEeee, jz mam pa novo slikco, ja, ja,...:)-:)- lepa kenede? :)-

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jutro, januar!
23.7.2005 13:03:12   
rija
ja le&ta, prekmurje vabi...

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?