violinski
|
Živjo dekleta! Jaz sem že iz dolgega jutranjega sprehoda, kjer smo tako 'namatali' tamalo, da se sploh ni upirala, ko smo ji rekli, da gremo dol s tobogana pa domov. Zdej pridno spi, :love: si je tudi vzel par minut počitka, jaz pa počivam pred računalnikom. Očitno nas je tole gnezdenje že čisto popadlo, jaz sem včeraj med osmo in deveto uro zjutraj pospravila vse, kar je Lana prerasla ali bo prerasla do jeseni (zimska oblačila) in pospravila v škatle, da sem vsa njena sedanja oblačila spravila v to omaro, njeno komodo sem pa spraznila - tja bodo ta teden odromala oblačilca za :modri:, takoj ko jih dobim iz likanja (ne likam sama, imam eno super punco, ki to opravlja namesto mene in to z veseljem). Mama me je tudi že klicala danes zjutraj in povedala, da so vse tetra plenice oprane in se sušijo na soncu, in da jih bo ta teden zlikala. Mi smo tudi bili včeraj malo pozni, smo bli na ohceti s super vročino in soncem, s piknikom in z nevito, imeli smo se fenomenalno, tudi Lana - je zdržala biti pokonci do 21. ure, čeprav običajno hodi spat malo pred osmo. Tako je tudi zjutraj malo potegnila spanje in naju pustila pri miru do 7:20 :bravo: Jaz že kak mesec spim ne samo odkrita ampak tudi samo v hlačkah, pri popolnoma odprtem oknu ( :love: se zavije v kovter), danes sem si le proti jutru oblekla zgornji del pižamice, ker mi je malo potegnilo čez hrbet. Spim pa že nekaj dni dobro, sem kar vesela. Da mi ni dolgčas, že razmišljam o pohištvu za otroško sobico, ki jo bomo dali pripravit čez kake pol leta, ko bomo tudi malega :duda: selili vanjo. Lana ima zdej par kosov pohištva, ki večinoma sploh ne pašejo skupaj, ampak ker je sobica taka mala, da se ona itak ne igra v njej, je tudi čisto v redu. Miševi, vedno te pozabim vprašati - koliko je pa Nika stara? Jaz sem se odločila, da od danes naprej grem lahko v porodnišnico kadarkoli, upam, da mi ne bo treba predolgo čakat.
|