|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jutri imam...
24.6.2007 21:29:59   
sky
rojstni dan.  Klicala me bo sestra, ki živi 60 km stran. Klicala me bo mama, da mi bo moj otrok lahko nekaj rekel po telefonu in mi bodo moji starši in priženjeni starši čestitali. Klical me bo nečak, ki ima prav tako jutri rojstni dan. Mogoče me bo klical mož, vendar ni sigurno. Družbo mi bo delal naš pes, ribe in žaba. V bistvu nič novega in nič posebnega. Za rojstni dan sem načeloma sama že vsaj zadnjih 10 let. user posted image za vse!

< Sporočilo je popravil sky -- 24.6.2007 21:32:12 >

BK.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jutri imam...
24.6.2007 21:34:04   
eya
Kako to, da te ne pridejo obiskat oz. jih ti ne obiščeš?

Pa vse najboljše za rojstni dan user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.6.2007 21:58:54   
Anonimen
Zakaj pa nisi s svojo družino, če smem vprašati? Predvsem z možem in otrokom? In zakaj, za vraga, ti ne greš k njim? Tole meni ni čisto jasno... Kje pa si zadnjih 10 let?

(odgovor članu sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.6.2007 22:13:38   
sky
O.K. Da ne bo vse skupaj čudno izpadlo, moram malo razjasniti user posted image . Starši in priženjeni starši so z mojim otrokom na morju in ker so blizu Zadra, je predaleč, da bi se dol vozila. Sestra je profesorica in ima delo z maturo. Moj dragi mož pa je na Kosovu.
Je pa tako, da so starši v tem času vsako leto na morju. Z mojim pa sva se spoznala malo manj kot petimi leti (tisto leto se bila jaz službeno v tujini). Je pa bil do sedaj v času treh od štirih mojih RD službeno v tujini.
Glede na vse skupaj tako ni čudno, da ima odpor do svojega rojstnega dne.

BK.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.6.2007 22:15:18   
Anonimen
Ja, vraga, nooo... pejt u Zadar... pa USE NAJBOLŠEEE!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.6.2007 22:20:01   
sky
HVALA!.... Ni variante. Sploh ne poznam ceste. Še do Zagreba nisem bila. Pa še z avtom ne smem čez mejo.user posted image  

BK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.6.2007 22:20:58   
Anonimen
Ja kva si pa nardila, da ne smeš z autom čez mejo? A si ilegalce vozila? user posted image user posted image user posted image  Kar se pa ceste tiče - a veš, da majo zdej že prometne znake na Hrvaškem? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.6.2007 22:29:53   
sky
Nea ga seri, Kerensauser posted image user posted image user posted image ! Sam djevojka sa sela. Komaj sem se na semaforje navadila.
Privilegij službenega avta se pa pri tabli Slovenija zaključi.

BK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.6.2007 22:31:04   
Anonimen
Klinc pa tak šiht, k ti ne pustijo, da greš z autom po lastnga mulca! user posted image

Nč, kr mojga Kamikazo poklič, pa te bo s taxijem u Zadar pelu. Jst bom šla pa zravn, da vidm morje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.6.2007 22:33:41   
sky
A ni ravno na poti s Plitvic? Te pobere, naredi krog čez Štajersko, pa gremo na morjeuser posted image .

BK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.6.2007 22:35:19   
Anonimen
Zdele je že nek na Dolenjskem, ja... najprej mora tasta ven brcnit v BTCju, potem bi moral pome pridt, potem na Štajersko, k se mu je u petek tolk zamerla, da je že kr joj... no, potem pa u Zadar... pa ob 6-ih zjutri je pokonc... ja, valda, ni panike... bo znesl... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.6.2007 22:41:03   
sky
Ja valda, sploh ni dvomauser posted image user posted image user posted image . Potem pa lahko izbirata, kje bosta na dopustu. LJ POLJE, Hrastovec, mogoče Vojnik...user posted image .
Zdaj grem pa cote obesit, da bomo imela jutri kaj delat.

BK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.6.2007 22:43:37   
Anonimen
Če boš zdej cote obešala, pol jutr nauš mela kej delat. user posted image  Edin, če likaš, tko, kt sm jst začela. user posted image  Drgač mava pa Polje še najbližje, ampak kaj, k se ne morš kr sam prjavt tja... jst bi že šla, pa me nočjo... sej vidš, da se je še Ruglju utrgal, k sm na njegov konc pršla žvet. user posted image

(odgovor članu sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
24.6.2007 22:55:02   
sky
Maš prav, jutri ne bo kaj likat. So same brisače. Sranje!
Ti sam povej, če bi rada v Polje prišla. Imamo izkušnje, da ljudi tja pospremimo, samo rajši ne bi o tem, ker to pa so juser posted image zadeve. Za Ruglja si pa ti očitno prevelik zalogajuser posted image .

BK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.6.2007 23:03:37   
Colt
Sky...če ti kaj pomeni...imela boš nas. Ni veliko, nekaj pa je le...user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.6.2007 23:08:37   
sky
Pa saj vem, zato pa sem to napisala. Ker ste mi itak zadnje čase edina "familija".
Pa še izklopim vas lahko, ko mi ne pašeteuser posted image user posted image user posted image .

BK.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.6.2007 23:13:10   
Anonimen
Vsaj do Trojan na krofe pridi user posted image  user posted image .

Jaz sem že doma, ker je jutri zvečer avion do konca prebukiran.....user posted image

(odgovor članu sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
24.6.2007 23:17:21   
sky
Doma si že??? 

BK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.6.2007 23:35:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sky

Doma si že??? 

Tudi to.

(odgovor članu sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
25.6.2007 7:57:02   
Temari
SKY, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.6.2007 8:38:54   
Colt
Trikrat HURA za Sky!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še na mnogo zmag ob RDjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.6.2007 8:44:59   
sato
Vse najboljše, Sky! Naredi si lep dan user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.6.2007 9:12:49   
Maxica
user posted image user posted image user posted image Sky, vse najboljše.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu sato)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.6.2007 9:16:40   
sky
HVALA, HVALA!!!! Ste mi že polepšali dan! user posted image

BK.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.6.2007 9:21:14   
Anonimen
Vse naj naj Skyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?