|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jutri grem do G
8.4.2005 13:29:24   
KMALU
Jutri ali najkasneje v ponedeljek grem na pregled, ker me malo skrbi tale beli tok in bolecine v trebuhu.
Zanima me ce mi bo ob ze lahko s kaksnim testom povedal ali sem noseca ali ne :zmeden: - M naj bi dobila 17. aprila... Tja sicer ne grem zaradi tega, a vseeno bi rada zvedela, ce se to sploh da.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jutri grem do G
8.4.2005 13:41:38   
svizc
;);)jaz mislim da počakaš da ti menstruacija izostane saj dogodkov samih ne moremo prehitevati.
če pa misliš da imaš prevelike bolečine in se bojiš da ne bi bilo kaj narobe pa le pojdi k ginekologu saj mislim da bi že mogu videti če je sluznica odebeljena ali ne:zmeden:
lahko pa da imaš komaj sedaj ovulacijo ali pa se po ovulaciji sedaj nekaj dogaja :bravo:
ne smeš premišljevati pa bo;)
pa kolkor vidim maš do menstruacije še 10 dni tko da je še kar nekaj časa da se tam dol kej pošlihta.
ja saj vem da smo neučakane vendar je bolje ne mislit o tem razen če ni res kaj narobe. to pa sama najbojle veš.
v upanju da boš čimpreje zagledala tiste dve magične črtice:modri::roza:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jutri grem do G
8.4.2005 13:41:59   
Sara3
Jaz sem v podobni situaciji kot ti. Slabo mi je, full sem utrujena.... Bomo videli kaj bo 17. (je pa še daleč, če bi se le dalo vedet prej - mislim pa da se ne da)

Lp, pa držim pesti:miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jutri grem do G
8.4.2005 13:57:37   
marty5
No, še ena, ki kar ne mora dočakat testa - mene :hudicek:čaka 21.4. - upam, seveda, da me ne bo, ampak me bosta presenetili:roza:...

Test imam že kupljen in ga vsak večer le gledam in komaj zdržim, da ga ne sprobam - če je ratalo, je ratalo v zadnjih dneh, tako da - počakat bo potrebno, ni kaj.:)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jutri grem do G
8.4.2005 14:16:36   
KMALU
Pri meni ne gre toliko za zvedet ali sem ali nisem - to je samo tako, zraven. Bolj me skrbi, ker imam bolecine ves cas in zelo povecan, gost beli tok. To je glavni razlog obiska.
Upam pa seveda na :modri: :)

Tako kot:modri: zelim vsem vam, ki cakate.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jutri grem do G
8.4.2005 14:28:30   
biba77
:rozica::miska::miska::miska::miska::miska::rozica::rozica::miska::miska::miska::miska::miska::rozica:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jutri grem do G
8.4.2005 19:16:46   
miska2004
Pa srečno, in upam na dobre novičke :miska::miska::miska:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Jutri grem do G
8.4.2005 19:29:51   
KMALU
hvala punce :)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Jutri grem do G
8.4.2005 20:53:53   
ronni
Boš videla, jutri bo vse bolj jasno (po pregledu) in lepše!!Nikar se prehitro ne sekiraj!
Saj veš, ženske imamo nonstop nekaj. Tudi jaz sem ful paničana, ko se kaj čudnega dogaja, potem pa je vse boljše, ko veš pri čem si!!
Jutri mislim na tebe, pa čimmanj čakanja ali pa dober love-story.
Pa res, zdaj sem se spomnila, da jutri sobota.A vseeno greš?:metulj::metulj::metulj:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Jutri grem do G
8.4.2005 23:16:23   
KMALU
Danes popoldne me je klical G in sem prestavila na ponedeljek, ker ima ful guzvo jutri.
Cez vikend bomo cim bolj uzivali pa bomo v pon videli kako bo...

Lahko noc vsem. :)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?