Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 13.5.2005 20:20:02
|
|
|
|
ZARA
|
...držimo...;)
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 13.5.2005 20:35:57
|
|
|
|
Gina
|
Tudi jaz.
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 13.5.2005 21:41:01
|
|
|
|
Fračica
|
Jaz tud držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 13.5.2005 21:44:03
|
|
|
|
total
|
Jaz tudi:bravo::rozica:
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 13.5.2005 21:47:06
|
|
|
|
aljča
|
Rija držim pestke in upam da bo:modri::roza:.:miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska:. l.p.Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 13.5.2005 21:51:25
|
|
|
|
rija
|
Punce hvala vam. Vse me že zvija, CB pa čaka. Nisem mislila, da bo tako težko!
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 14.5.2005 0:21:13
|
|
|
|
biba77
|
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 14.5.2005 0:23:13
|
|
|
|
marrusa
|
Tudi jaz držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 14.5.2005 8:36:21
|
|
|
|
rija
|
Pravkar naredila test, zmeda pa ostaja, sicer se vidi plus, ampak druga črtica je zelo slaba. POMAGAJTE!
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 14.5.2005 8:47:13
|
|
|
|
emaa
|
če je plus, tudi bled, je to, to. Jaz sem delala CB lani, ko sta bili dve črtici, pa je bila tista za pozitiven rezultat tako bleda, da je moj :love: mislil, da to, ni to. Čestitam:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 14.5.2005 8:47:26
|
|
|
|
Maša26
|
Rija, po moje, če se vidi plus, je to TO:duda::duda:!! Res da je CB zgleda en sh.., ampak plus je plus!! :bravo::bravo::bravo::bravo:!
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 14.5.2005 8:50:40
|
|
|
|
PiaM
|
Koliko ti pa zamuja? Če ti zamuja zelo malo, je zato + bolj rahel, ćez 3 dni pa mora že biti močen, če boš ponovila.:miska::angel: Če si nosečka, ti čestitam:bravo: in želim vse najbolje v:nosecka:.:sloncek::pujs: :rozica:
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 14.5.2005 9:38:34
|
|
|
|
cmokec
|
:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-, to je to. Mali ali velik +, samo da je viden. Čestitke nosečka :rozica:9nebesa:bravo::rozica:9nebesa:bravo::rozica:9nebesa:bravo::rozica:9nebesa:bravo::rozica:9nebesa:bravo::rozica:9nebesa:bravo::rozica:9nebesa:bravo::rozica:9nebesa:bravo::rozica:9nebesa:bravo::rozica:9nebesa:bravo::rozica:9nebesa:bravo::rozica:9nebesa:bravo::rozica:9nebesa:bravo::rozica:9nebesa:bravo:
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 14.5.2005 9:49:53
|
|
|
|
pika74
|
Juhu še ena srečka :bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek: :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 14.5.2005 10:08:50
|
|
|
|
rija
|
Pri meni ni vprašanje zamuja ali ne, sem 14 dni po transferju dveh lepih blastocist. V ponedeljek grem na kri. Sem čisto razdvojena: ne vem naj se smejem ali jokam!
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 14.5.2005 10:26:18
|
|
|
|
Anitka
|
Rija jaz mislim, da je to to in držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: še naprej. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 14.5.2005 10:57:52
|
|
|
|
biba77
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: - nova nosecka :bravo::bravo::bravo::bravo: Katera bo pa naslednja? :zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 14.5.2005 11:53:32
|
|
|
|
Špelka
|
Smej se smej se in še enkrat smej!!!! :)-:)-:)-:)- Tvoja pot do pikic je končana - si namreč srečkica nosečkica. Čestitam!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 14.5.2005 14:42:51
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst ti bom pa kr čestitala:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Kr sprosti se in se veseli:):):):rozica::rozica::rozica: Vse lepo!:angel: Tinka
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?