Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Jutro tudi od mene! Meni tudi eno belo kavo, prosim.
Pravo sranje je da si v dvomih in samo čakaš in čakaš, pa ni ne eno in ne drugo. Jaz pravim: če že mora prit:hudicek:, naj pride čimprej, da lahko hitro gremo v nove boje:sloncek::sloncek:
udb :( - tudi jaz se danes tako slabo počutim da je za znoret....zjutraj mi je šlo tolk na bruhanje, ampak ni bilo nič iz tega - trebuh pa tako napihnjen, da je kr joj....
AKŠ - saj bomo zdržale! Ko vsaj ne bi bla v službi!!!! :( Trebuh imam pa tudi jaz kot boben - včeraj sem bila zaprta, danes pa driskam!!! :)
Skye, dobro jutro! Ja, saj vem, ampak ni luštno!! Mene ful zdela slabost - pa še danes imam cel dan nekaj...grozno! Saj vem...:duda:....:duda:....:duda: :)-:)-:)-
Danes je moja prijateljica rodila punčko Anamarijo! :bravo:
Nisem nazaj zaspala, samo je blo treba v sluzbo prit. Udb in AKŠ, tudi to bo mimo. Vidve vsaj vesta, od cesa vama je slabo.:( Jaz pa zdaj sploh vec ne verjamem, da sem :nosecka:. Zdaj pa bom samo se na M cakala, pol pa na HSG. :bravo: Pol pa bom res :nosecka: ratala, ko bo to za mano. Kaj cmo... :zmeden: Danes strezemo samo kapucino; kave je zmanjkalo. Imamo pa mleko ali smetano kot dodatek. :)
Astra zakaj tako negativna.......kot vedno poudarjamo dokler ni :hudicek: M je vse možno, zato mal več optimizma in boš vidla da bo:bravo::bravo::bravo: