LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde mi se malo dlje poslavljamo, i guess. v garderobi smo skoraj 10 minut, največja se sama preobleče in preobuje, srednjemu jaz pomagam, potem se skregata, kdo bo šel prvi (vsak hoče iti prvi v igralnico), se zmenimo, da bo prvi tisti, ki je bil včeraj drugi, potem pa pač običajna procedura poslavljanja, ki pa traja nekje pol minute... pri nas samo z lubčkom ne gre zaželimo si še lep dan in navadili smo se, da si povemo, da se imamo radi. potem trkanje in šibanje not. kaj pa vem. Meni so čisto ok, lupčki, pa objem, pa pravi pozdrav. Ampak ja, tudi jaz včasih, ne glih 10 minut , ker mi problem samo hčera dela, porabim za -jaz bi tja, pa kje imam ono, pa na wc vodo pit, pa na ogledalo se pogledat, pa še pa še... to pa mi je čisto nepotrebno. Je samo zezanje. Včasih mi je malo hudo, ko gledam kake mami, ki je videti, da se jim mudi, pa še oblečene za v službo... kar živčne ratajo Eno sem enkrat dobla, ko se je tak grdo drla, naj se že enkrat spravi... domov. Tisto je bilo za domov. Fuj, kak je bilo grdo.
|