Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 9:38:41
|
|
|
|
biba77
|
zal ti ne znam pomagat... jaz sem imela vsak, ampak res, cisto vsak, ciklus s Klomifenom drugacen, ampak slabo pa mi ni bilo nikoli... :( Saj bo minilo...:rozica:
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 9:39:48
|
|
|
|
svizc
|
jaz sem tudi prvi ciklus na klomifenu. blo mi ni slabo ampak sem ful čutla ovulacijo- bolečine in od ovulacije naprj skoz bolečine v trebuhu. ne pričakujem pa je 29/30.6.
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 9:40:26
|
|
|
|
Marina_
|
:love::love::love:Astra:love::love::love: Jaz tudi ne vem kaj je to-pa zakaj se mi to pojavlja zdaj ko bi mogel :hudicek: prit? Nebi rada na morju samo bruhala:grrr:
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 9:42:14
|
|
|
|
biba77
|
Hmmmm, pac poskusi kaj ze zjutraj v postelji pojest. ce si :nosecka:, se bos tak navadila na to, ce pa nisi pa upam, da ti bo to vsaj slabosti pregnalo! :rozica::rozica::rozica: Ampak, mogoce pa bos ena od tistih, ki drzijo statistiko gor in je Klomifen "uspel"!!:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 9:42:39
|
|
|
|
naja78
|
če ga jemleš zjutraj in potem zbruhaš ni glih najbolj,ker se tabletke še ne vsrkajo v krvni obtok,zato ni pravega učinka.pokliči zdravnika.potem ti je najbrž dobro,ker ga ni več notri??????? ne vem no.
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 9:43:04
|
|
|
|
Marina_
|
Svizc-jaz sem tudi O zelo čutila- ampak druhih sprememb ni bolo(razen kilogramčki ki so kar narastli:grrr:).Zdaj pa bruham
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 9:44:01
|
|
|
|
Marina_
|
Naja-jaz sem klomifene že pojedla-zdaj bi morala :hudicek: že prit
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 9:45:06
|
|
|
|
Marina_
|
Astra če bi lahko kaj jedla bi bilo super.Mogoče pa živčki delujejo;)
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 9:55:14
|
|
|
|
Špelka
|
Frizerkica, jest mislim, da to ni po klomifenu. Sej če si ga že jedla, pa ti takrat ni blo slabo, je lahko odgovor le eden: :roza::roza::roza::roza:!!! Držim pesti zate! :miska:
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 9:56:04
|
|
|
|
Špelka
|
Ja, še to: mogoč bi blo dobr že dons kakšen test narest, če jo jutr ne čakaš! Daboš na morju vsaj vedla pri čem si! Kdaj je bla pa O? :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 9:56:32
|
|
|
|
Marina_
|
Špelka-po resnici povedano da niti ne mislim na to da je :roza::roza: ME JE STRAH:((
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 10:00:38
|
|
|
|
Špelka
|
Ej, Frizerka, vedla boš le, če boš nardila test al pa čakala še kakšen mesec! :)-:)-:)- Ti kar pogumno test v roke in je kar je! Sej če je od O že caa. 13 dni, po lti bo kakšen romed pa tud BC pokazal! Pa javi!!!! Držim pesti!!! :miska::miska::miska::miska::miska: Haha, mogoč pa že na morje odrinete trije!???!!! :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 10:18:55
|
|
|
|
anadejka
|
Vauuuu Frizerka men je tut tule tko sumljiv:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:jest tut upam da si dobla še enga srčka :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 10:24:31
|
|
|
|
BaGSi
|
sumljivo, sumljivo - kar hitro po test!:) :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 10:54:09
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla!!!!! Tudi meni ni blo po klomifenu nikdar slabo in sem ga imela sedem ciklusov pa je blo vse ok. Ups tudi jaz je ne pričakujem :hudicek: na morju :morje: 3.7-4.7. LP MOjca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 11:17:27
|
|
|
|
PiaM
|
Ja, mogoče so pa te slabosti res drugega pomena.9nebesa Bi bilo lepo, a ne?:rozica: No, upam, da se boš na morju imela s tvojim :love: skrajno lepo in boš uživala ter da te :hudicek: ne ujame na dopustu in tudi ne doma, ampak se vrnete trije!:miska: Kdaj potujeta? Danes ali jutri? Mi gremo jutri in tudi jaz upa da :hudicek: ne dočakam zadnje dni na morju. :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 12:24:50
|
|
|
|
naja78
|
e pol pa že,kar po test.:miska:
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 12:47:49
|
|
|
|
dolenjka
|
Pot pod noge in po test!! Mi bomo pa pesti držale za :roza:, ker je tole res čudno.....
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 14:14:17
|
|
|
|
Marina_
|
Pia m -midva greva v sredo-ob 4 imava letalo iz Brnika. Glede testa pa tako-res bom počakala ko pridem iz morja,ker me je strah.Saj vem da mi bo težko ampak tako je.:( Vam pa javim kako je ko pridem iz morja-OBLJUBIM. ....čeprav me je strah bom probala odklopit tisto kaj se je zgodilo pred enim mesecem-želim si da bo tokrat vse ok
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 14:24:53
|
|
|
|
Špelka
|
Držim ti pesti, kakorkoli bo! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Pa lep dopust! :morje::morje::morje::morje::morje:
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 14:25:30
|
|
|
|
Špelka
|
Aja, pa sevede javi, ko bo kej novga! :rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?