|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jutranja kavica
27.2.2009 8:46:00   
Shorty_
 Evo danes je lepo sončo jutro, kavica je že kuhana...dela ogromno (likanje, iskanje službe....)pa dajmo še kako rečt zravenuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jutranja kavica
27.2.2009 8:51:17   
tailor
ja tud jaz sem zdaj pri kavi ampak že pri drugi vmes pa sem še otroke peljala v vrtec

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2009 8:58:07   
Shorty_
No Niko je pa mož danes peljal men se pa likalnik že nasmiha in piska :"seget sem piiiiiiiiii"user posted image

(odgovor članu tailor)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2009 9:02:35   
loremi
Dobro jutro,
jaz pa danes koristim zadnji dan bolniške, v ponedeljek pa spet služba in napet tempo.

Popoldne grem mogoče nekoga obiskat v bolnico, če bo še tam, zato pa že sedaj malo pripravljam za kosilo, ans bo kar rižev narastek z jabolki, taka stvar, ki se lahko potem z lahkoto še malo pogreje al pa kar hladno poje. no včer je bila pa južna dost bolj pestra.

Shorty, ko končaš z likanjem, pa lahko še k meni prideš, imam kar zajeten kup, to delo mi pa smrdi, pa rabim desno roko user posted image .

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2009 9:05:08   
Shorty_
Med tud likanje ni najljubše ampak ko se pa spravim pol pa vse hitro zlikam,user posted image

Jz pa danes ne kuham dopoldan bo možek pol nekaj naredu za njiju jz bom pa šla vn neki pomalcat ker mam že ob 12h en sestanek pa se mi prej ne da kosila jestuser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2009 9:09:11   
Barbara111
dobro jutro čveke
loremi jaz mam tudi danes zadnji dan bolniške
v ponedeljek pa spet veselo na delo pa vsem pošiljam eno dobrouser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2009 9:09:57   
Shorty_
Barbara midve pa že dolg nisva kake rekli, lepo pozdravljena, nič več ni nočnih klepetov jauser posted image

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.2.2009 9:11:39   
Barbara111
ja sem mela nočni čvek na temi meni se pa lušta kar poglej kak smo čvekaleuser posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.2.2009 9:13:39   
Barbara111
user posted image zdaj si bom pa morala pripravit en dober kapučino ,da malo pridem k sebi

Neposredna povezava do sporočila: 9
27.2.2009 9:14:31   
Shorty_
aaa zato si zaspanauser posted image

A si bila na bolniški zaradi viroze al kej hujžgauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
27.2.2009 9:18:52   
loremi
Ma sem se kar malo razvadla zdej doma na bolniški (jaz sem po ET-ju doma ostala en teden). Prve dni sem v glavnem samo počivala, no zdej pa že skačem okol šporgeta in raje ne gledam preveč detaljno po hiši, ker se je še sama ustrašim, kaj šele če kdo pride. Rabi eno fejst metlo in cunjo pa časa nekaj, da se spravi v red.

Me pa tolk mika zdele mal okrog hiše it, sej bom šla, je tak lep sonček.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.2.2009 9:26:10   
Shorty_
Jz pa komaj čakam nedeljo k me možek pelje na izlet na morje pa mal riko namočituser posted image

joj sam še danes pa jutri šiht pol pa en dan zaslužene sprostitveuser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.2.2009 9:29:36   
loremi
Waw, pošteno izkoristi priliko namakanja riti, ker to paše sto na uro, pa še na morju bosta, bomba.
Midva sva se mogla zdej zarad postopka IVF mal zadržat, rada greva sem in tja v savno, zdej pa že od decembra nisva bila, pa glih v tem času najbolj paše. No ampak se pač odpoveš, ni kaj.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.2.2009 9:35:08   
Barbara111
v bolniški sem za tamelega ,ker je imel najprej virus pol pa je že bil tik pred pljučnico,tavečji pa ma tak počitniceuser posted image  

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.2.2009 9:35:50   
Shorty_
loremi boš vidla da se je splačalo savno spustit. Mi gremo pa mal na kavico sprehod po obali pa v Bernardina malo čofat, res komaj čakam bom še namesto tebe uživalauser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.2.2009 9:38:28   
loremi
Jaaa no daj še malo namesto mene, jaz bom dala pa vse štiri od sebe doma in si bom mislila, da me vodno tok nosi user posted image .

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.2.2009 9:38:55   
Shorty_
ok zmenjeno, a ti mal morske vode pošljem za v lavoruser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.2.2009 9:40:35   
loremi
Ja ja, obvezno, bom najprej mal obraz zmočla pa počakala, da se voda posuši, se bom tko lepo lesketala od solnih kristalčkov user posted image , pol pa še rit namočim in še noge.
J ma tko so se včas umivali, z lavorjem, jst bom bla pa tako na morju user posted image .

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.2.2009 9:43:48   
Barbara111
joj kje so še dopusti pa še recesija je tuuser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.2.2009 9:45:44   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Ja ja, obvezno, bom najprej mal obraz zmočla pa počakala, da se voda posuši, se bom tko lepo lesketala od solnih kristalčkov user posted image , pol pa še rit namočim in še noge.
J ma tko so se včas umivali, z lavorjem, jst bom bla pa tako na morju user posted image .
user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.2.2009 9:46:17   
diva 4
Čau, čveke.Lep sonček,  res user posted image .Nam je pa včeraj sušilc crkno, pa sem glih belo sušila in je začelo smrdet in ropotat , pa vse cote so ble temno sive user posted image .Danes sem pa še enkrat oprala in že ven obesila.Pa mulce v vrtec spravila.pa malo sem pospravila po bajti.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.2.2009 9:50:27   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: diva 4

Čau, čveke.Lep sonček,  res user posted image .Nam je pa včeraj sušilc crkno, pa sem glih belo sušila in je začelo smrdet in ropotat , pa vse cote so ble temno sive user posted image .Danes sem pa še enkrat oprala in že ven obesila.Pa mulce v vrtec spravila.pa malo sem pospravila po bajti.

sranje...pa je šla sivina ven?

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.2.2009 9:50:46   
Barbara111
ojla diva4 kak si

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.2.2009 10:00:13   
diva 4
Fajn sem ,ko je tak lep dan.Pa sivina je tudi šla iz cunj.Sem ven skuhala pa vanish sem dodala.Barbara midve pa nisma glih daleč stran.20minut vožnje.

Neposredna povezava do sporočila: 24
27.2.2009 10:02:01   
Barbara111
ja pa res diva4

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?