luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Saj nisi bila izžrebana za nagrado, LukaJan - to je njihov način promocije oz. prodaje svojih storitev. Nekako tako, kakor Promocija sončnega zahoda. "Izžrebajo" te (čeprav nisi nikjer sodelovala) za "full poceni" dopust na Tenerifih - potem pa najprej zahtevajo plačilo vnaprej, nakar ti ugotoviš, da ne samo, da si moraš prevoz tja in nazaj urediti sama (in ga seveda tudi plačati), temveč tudi to, da bi te v lastni režiji stalo veliko manj. In, kar se Paga tiče - povedo ti tudi, da je full primerno za mlade družine. Jaz sem pa z Lune padla, ja. Julija in avgusta, v apartmajih poleg Summer-break žurerjev, kjer je alkohola, droge in seksa na pretek? Ti pa pelji otroke na bližnjo plažo, kjer na tvoji levi dva zganjata striptiz, na desni pa nekdo bruha v grmovje (posledice noči, ki je seveda ni prespal). Zvečer, ko je vroče, blaženo zaspite v svoji sobi ob zvokih glasne glasbe in vonja marihuane iz sosednjega apartmaja. Oh, ja... Jupiter. Ja no,meni so napisali takšen dopis: Spoštovani čestitamo, Sodelovali ste v Facebook Jupitrovi nagradni igri, ki je potekala v mesecu aprilu in bili izžrebani kot eden izmed dobitnikov druge nagrade. Kot smo objavili, je druga nagrada možnost brezplačnega koriščenja apartmaja na Pagu v času Student Summer Openinga (5.7. – 9.7.2011) ali brezplačnega apartmaja na Krfu v poletnem času. Prosila bi vas, da mi v povratnem mailu pošljite vašo telefonsko številko in vas pokličem, da se pogovorimo o načinu koriščenja omenjene nagrade. Drugače pa se popolnoma strinjam s tabo, čeprav imam sama zelo dobre izkušnje s Pagom, se pa seveda odločam za kakšne manj obljudene kraje na Pagu, kot je Novalja.
|