Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Jupi, prve brcike že čutim 13.3.2005 9:32:34
|
|
|
|
CIPRESA
|
Zara3 a sem prav prebrala - trojčki? Al pa sem sam narobe razumela?? ČESTITAM:rozica::rozica::rozica: CIPRESA:nosecka:
|
|
|
|
Jupi, prve brcike že čutim 13.3.2005 9:35:18
|
|
|
|
zara3
|
Zdravo Cipresa!!!! Ja, oči te ne varajo, pravilno si prebrala. lp, Zara:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Jupi, prve brcike že čutim 13.3.2005 9:52:56
|
|
|
|
ameli
|
Zara :bravo::bravo::bravo:, se mi pa malo smiliš, ker te bodo kar 3 brcali, ha, ha. Uživaj:sloncek: lp ameli p.s. A je to po naravni poti? Sorči, sem pač radovednica:ups:
|
|
|
|
Jupi, prve brcike že čutim 13.3.2005 11:40:51
|
|
|
|
bobek05
|
Zara3, Iskrene čestitke...Pa kar :duda::duda::duda:. Mene že :duda: brca za 3. Pa vso srečo ti želim (z nosečnotjo in porodom) in čim manj neprijetnosti... :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Jupi, prve brcike že čutim 13.3.2005 11:43:44
|
|
|
|
ZARA
|
:bravo: oooo zakon!!! Uzivej-te...
|
|
|
|
Jupi, prve brcike že čutim 13.3.2005 11:46:34
|
|
|
|
baguSka
|
Huuudoooo!!!8)8)8) Ejo čestitke!!!:bravo::bravo::bravo: In čimveč lepih skupnih trenutkov..
|
|
|
|
Jupi, prve brcike že čutim 13.3.2005 12:46:34
|
|
|
|
AKŠ
|
ne morem verjet, kar trije na en mah :bravo::bravo::bravo: tole pa bo dela, ko pridejo na svet a ne? a si bla kaj presenečena ko ti je rekla da bodo trije? madona smo firbčne a ne? Samo mene res zanima čestitke - ni kaj :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Jupi, prve brcike že čutim 13.3.2005 19:01:42
|
|
|
|
Meceno
|
Letos pravijo da je plodno leto :zmeden2: Hja , očitno drži . :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Jupi, prve brcike že čutim 13.3.2005 22:26:28
|
|
|
|
SU
|
TRIKRATNE čestitke!! Pa mirno in lepo nosečnost! Ja, to bodo kar molne brcike - čakaj, da še malce zrastejo! :bravo::)-:bravo: LP, Saša
|
|
|
|
Jupi, prve brcike že čutim 13.3.2005 22:26:52
|
|
|
|
SU
|
TRIKRATNE čestitke!! Pa mirno in lepo nosečnost! Ja, to bodo kar močne, trojne brcike! :bravo::)-:bravo: LP, Saša
|
|
|
|
Jupi, prve brcike že čutim 14.3.2005 13:44:52
|
|
|
|
zara3
|
Zdravo!!! Hvala za dobre želje. Ena je vprašala če je bilo umetno, odgovor je da. Ena druga punca pa če sva bila presenečena. Odgovor je spet da, saj so mi vstavili dva zarodka, s tem da se je eden razdelil na enojajčne dvojčke. Uživajte!!! lp, Zara:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?